Szatek185 1 Opublikowano 28 Października 2009 Witam. Mam problem a mianowicie co bardziej opłaca mi się wybrać? JW66 Show of Fireworks czy JW41 Pyton? Cytuj
0 malysz 2 Opublikowano 28 Października 2009 Obie prezentują się ładnie, ale ja bym postawił na Pyton'a. Ma super efekty, szybciej strzela od JW66 i myślę, że zrobiłby większe wrażenie, ma super finał do tego. Warto więc dołożyć trochę na Pyton'a. Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 29 Października 2009 Zdecydowanie Pytona-Jw41. Ta wyrzutnia daję naprawde łądne show. Nie ma się co wogóle zastanawiać. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 29 Października 2009 Pyton będzie o wiele lepszy wyborem. po 1 duża różnorodność produktów, po 2 sześć strzałów więcej. Miałem go na którymś z poprzednich sylwków i wypadł całkiem nieźle, dlatego mój wybór właśnie pada na tę wyrzutnię. Cytuj
Pytanie
Szatek185 1
Witam. Mam problem a mianowicie co bardziej opłaca mi się wybrać? JW66 Show of Fireworks czy JW41 Pyton?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi