roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 jak oceniacie taki stuff?coś byście zmienili moze czy taki jest dobry?dodam jeszcze ze dojda po swietach zakupy z biedronki czyli obowiazkowo hot, arctic i sfinx a moze nawet starczy kasy na tą 30 strzałową ale to już nie w moich rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Kasjopeję zamień tylko na Marsa. Bo obecna kasjo jest do kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Bardzo ładny zestawik, nie zmieniałbym w nim niczego, oprócz zamiany JW06 na JW07 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Kasjopeje zmieniłbym na Red Meteor, albo Wenus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Wenus jest jeszcze gorsze. To kompletna strata pieniędzy. Wenusa już nigdy nie kupie, już raz się na nim naciąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 okdzieki czyli mars za kasjopeje.a wlasnie jeszcze jedno pytanie. velibrum ty chyba mowiles ze sie poswiecisz i nakrecisz przed sezonem filmik moździerza, czy to prawda? bo jak sie okaze lipny to wole go zamienic na jakas wyrzutnie, a kota w worku tez troche strach kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ja w tym roku bawię się trochę większymi moździerzami :smile: Zdaje się że Wapster mówił że nakręci filmik tego moździerza, bo ja czegoś takiego nie mówiłem :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 heh, tez chcialbym takie szelki po 4" minimum, ale to moze w przyszlosci.w kazdym badz razie pamietam ze ktos z ekipy mowil ze nakreci filmik. jak bys mogl sie tam popytac bo masz z nimi dobry kontakt pewnie i potwierdzic takie info to bylbym wdzieczny (zreszta nie tylko ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
roberto5455 0
jak oceniacie taki stuff?
coś byście zmienili moze czy taki jest dobry?
dodam jeszcze ze dojda po swietach zakupy z biedronki czyli obowiazkowo hot, arctic i sfinx a moze nawet starczy kasy na tą 30 strzałową ale to już nie w moich rękach.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi