roberto5455 0 Opublikowano 29 Października 2009 jak oceniacie taki stuff?coś byście zmienili moze czy taki jest dobry?dodam jeszcze ze dojda po swietach zakupy z biedronki czyli obowiazkowo hot, arctic i sfinx a moze nawet starczy kasy na tą 30 strzałową ale to już nie w moich rękach. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 29 Października 2009 Kasjopeję zamień tylko na Marsa. Bo obecna kasjo jest do kitu. Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 29 Października 2009 Bardzo ładny zestawik, nie zmieniałbym w nim niczego, oprócz zamiany JW06 na JW07 :smile: Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 29 Października 2009 Wenus jest jeszcze gorsze. To kompletna strata pieniędzy. Wenusa już nigdy nie kupie, już raz się na nim naciąłem. Cytuj
0 roberto5455 0 Autor Opublikowano 29 Października 2009 okdzieki czyli mars za kasjopeje.a wlasnie jeszcze jedno pytanie. velibrum ty chyba mowiles ze sie poswiecisz i nakrecisz przed sezonem filmik moździerza, czy to prawda? bo jak sie okaze lipny to wole go zamienic na jakas wyrzutnie, a kota w worku tez troche strach kupowac Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 29 Października 2009 Ja w tym roku bawię się trochę większymi moździerzami :smile: Zdaje się że Wapster mówił że nakręci filmik tego moździerza, bo ja czegoś takiego nie mówiłem :razz: Cytuj
0 roberto5455 0 Autor Opublikowano 29 Października 2009 heh, tez chcialbym takie szelki po 4" minimum, ale to moze w przyszlosci.w kazdym badz razie pamietam ze ktos z ekipy mowil ze nakreci filmik. jak bys mogl sie tam popytac bo masz z nimi dobry kontakt pewnie i potwierdzic takie info to bylbym wdzieczny (zreszta nie tylko ja) Cytuj
Pytanie
roberto5455 0
jak oceniacie taki stuff?
coś byście zmienili moze czy taki jest dobry?
dodam jeszcze ze dojda po swietach zakupy z biedronki czyli obowiazkowo hot, arctic i sfinx a moze nawet starczy kasy na tą 30 strzałową ale to już nie w moich rękach.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi