kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 witam zostało mi do rozplanowania jeszcze 400 zł i mam kompletny brak pomysłów co za to wziąć.Proszę o pomoc , wyrzutni może być max 8 ale może to też być 1-2 duże wyrzutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 No to chapaj TXB610. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 No to chapaj TXB610. Najnudniejsza wyrzutnia dostępna w polsce daj inne propo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 : :?: Kilkanaście różnych efektów, naprzemienny układ strzelania i "Najnudniejsza wyrzutnia dostępna w polsce :P" :?: :?: Kameleon, najpierw napisz jakie wyrzutnie już masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 mam już :Hot x4arctik x2Sfinxjw06 Kasjopeja jw07 Mars x4JW87 exclisive collection Jw20 Dont worry by happy x2Jw26 Borneo RSB734 Samuraj JW25 Cudak battery x2Saturn missle x5 (jorge) 25 shotsSaturn missle (jorge) 100 shotsMacro cosmos 1 (jorge)Iron Spider (kometa)Red meteor (jorge)JW39 New generation JW63 New generationJW39 Show of fireworks NEW JW408 Show of fireworksTXB498 The Magic KeyTXB604 – MAGMATXB605 - SKY BUSTERTXB602 Backyard Fun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 TXB593. Tylko nie mów, że monotonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Czekam na odpowiedzi innych :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 A może ACHILLES i JW56 SHOW OF FIREWORKS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 A może ACHILLES i JW56 SHOW OF FIREWORKS? JW56 chyba wezme, jw408 to podbno połowa achillesa więc odpada :razz: CZekam na propozycje innych :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 TXB593 i JW401. I koniec. Obie baterie wyśmienite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Zdecydowałem się na :-JW401 200 zł -TXB436 Miracle 70zł -TXB592 - SKY BROCADE 64zł------334 zł pozostała kasa na jakieś małe wyrzutnie Jak się komuś bardzo nie podoba to pisać :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 weź TXB593 bez dwóch zdań. Po co ci te mniejsze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Weź JW1112 i JW4055. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kameleon 1
witam
zostało mi do rozplanowania jeszcze 400 zł i mam kompletny brak pomysłów co za to wziąć.Proszę o pomoc , wyrzutni może być max 8 ale może to też być 1-2 duże wyrzutnie
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi