Janek_92 1 Opublikowano 31 Października 2009 Symbol: JR03Nazwa: Orion Opis: Zestaw 6 rakiet (ZIELONE GWIAZDKI; CZERWONE GWIAZDKI; TRZESZCZĄCE GWIAZDKI; BIAŁE MIENIĄCE SIĘ GWIAZDKI; TYSIĄC PSZCZÓŁEK; KOLOROWE GWIAZDKI)Zdjęcie: Klik Film: - brak - Cena: 5,90zł na Fajerwerkimarket.plMoim zdaniem opłacalne rakietki. Myślę, że to coś w stylu Top secret (dostępne w biedronce) tylko efekt oczywiście mniejszy. Jak widać kaliber to 17mm więc prawie rozmiaru Demonów (17,5mm). Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 31 Października 2009 To jest to samo co http://www.forumfajerwerki.pl/jr04-jorge-r...kets-vt3048.htm Rakietki bardzo opłacalne do zabawy Cytuj
Fleszu3 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Super Rakietki !!! Kupiłem ich dwie paczki na fm i jak odpaliłem dwie to od razu żałuje że nie kupiłem więcej... ale zamawiam ich jeszcze 10 paczek :mrgreen: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Odpaliłem 3 sztuki i muszę powiedzieć że są naprawdę dobre jak na rakiety za tą cene.Każda rakieta ma inny efekt.Polecam Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 11 Grudnia 2009 HA!Mówiłem że Sky Rockety są świetne!! A w skład zestawu Orion właśnie one wchodzą. W tym roku mam 3 paczki Sky Rocketów. 10/10 Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Nie sa drogie, a efekt wcale nie taki slaby jakby moglo sie wydawac. Na zabawe przed 12 moga byc. Cytuj
mark12 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Naprawdę dobre rakiety za dobrą cenę i wybuch porównywalny do rakiet z zestawu za 8.99 z biedronki. 9/10 Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Przepraszam że post pod postem ale nie mogłem się powstrzymać :xmas_happy:Odpaliłem teraz tą żółtą rakietkę, i po prostu szok !!! tak pięknie wysoko poleciała w górę i taki był wielki i piękny rozprysk że ja myślałem że przez przypadek wziąłem Fenixa POLECAM BARDZO !!!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi