ZIP 0 Opublikowano 1 Listopada 2009 Symbol: TXR791Nazwa: PULSEOpis: 7 dość dużych rakietCena: 99złZdjęcie: http://img44.imageshack.us/img44/2837/dsc4...ielczopulpi.jpgFilm: Najmniejsza rakieta - niebieski korpus - efekt: Purple coco with crackle Cytuj
ZIP 0 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 No w rzeczywistości też.Nagroda z konkursu. Sam nigdy bym takich nie kupił.Ale to była najmniejsza... Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 1 Listopada 2009 Mimo, ze najmniejsza, to po takiej cenie spodziewac sie mozna czegos znacznie lepszego.. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 1 Listopada 2009 Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda. Ja akurat lubię ten typ efektów i ta rakietka spodobała mi się. Widać że kokos ciągnął się po niebie przez sporą odległość. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 1 Listopada 2009 Moim zdaniem ta rakieta jest wporządku. Efekt nie piorunujący, ale też nie jakiś zły. Ale 99zł to za dużo. Cytuj
adam 0 Opublikowano 1 Listopada 2009 Ta rakieta to...dno Slaby efekt a do tego cena bardzo wysoka Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Listopada 2009 Mi też się zbytnio nie spodobała, ale na razie nie zamierzam oceniać zestawu póki nie zobaczę pozostałych filmów z rakiet Cytuj
ZIP 0 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 Jako, że jest odpust (chyba :mrgreen: ) to przed 22 odpaliłem tą rakietke:http://img694.imageshack.us/img694/1858/pulse2.jpg(nie ja na zdjęciu, tylko kolega)Film: Nadal nie dałbym 99zł... no, ale są jeszcze 2 największe... Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 No ta już wg mnie ładniejsza, ale efekt mógłby być... bardziej dokładny, jakieś koło czy coś, bo tutaj takie nie wiadomo co jest.Póki co masz racje za 99 zł to troche za dużo, ale poczekajmy aż odpalisz największe rakiety - wtedy się okaże czy to jest opłacalne Bo wiadomo że te mniejsze super nie będą. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zwolennikiem rakiet nie jestem, ale gdyby efekt utrzymywał się na niebie dłużej to rakiety były by niczego sobie. A tak są spoko, ale u kogoś. Sam za 99zł bym ich nie kupił. Cytuj
neone 0 Opublikowano 11 Grudnia 2009 macie filmiki tych największych ?? w leclercu jest za 45 zł ^^ Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Nie te z leclerca są inne są ze śmieszka choć wyglądają podobnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi