Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Kolej na mnie xD. Oto mój plan zakupów na ten rok. Powiedzcie co zmienić. Dla mnie jest ok, ale chce poznać wasze zdanie.Fajerwerkimarket.pl : :arrow: Art. różne:JM03 ZWARIOWANE PSZCZÓŁKI JM08 WARIAT JF66 FLASH P0003A ŻUKI TXB546 Artilery Shells :arrow: Fontanny:JF04 SILVER CASCADE :arrow: Petardy:2x PICCOLO CORSAIR - JC01S KORSARZ - P1204A PODWÓJNY HUK 2x BIG CORSAIR - JC04 JAJA DINOZAURA - FP1 KORSARZ - P1203D POCZWÓRNY HUKTXP486 Petarda Grom TXP001 AchtungFP3/NEW :arrow: Rakiety:PERFECT - R20072 :arrow: Wyrzutnie:TXB422 - LITTLE PALM TREETXB498 The Magic KeyTXB604 - MAGMATXB602 Backyard FunJW168 ImagineMACRO COSMOS I - SM9817Wszystko wynosi 205,30 zł (+ gratis 2 paczki FP3X w zależności od ceny)Poza Fajerwerkimarket.pl kupuje też w biedronce i hurtowni "Grom".3x K0208 Achtung (Maxem)P1000 Super PetardaK0203_5 Petarda Pięciostrzałowa (w miarę dostępności)A w biedronce coś za 26zł i 3 rzeczy za 9zł. (O ile będą takie ceny jak w zeszłym roku).Łącznie wydaje około 300zł. Proszę o oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Pozbądź się chociaż tych JR03. Zamiast 3 pierdnięć możesz dołożyć kilka zł i kupić np. Sky Bustera, bądź inną wyrzutnie do kompletu TXB60x. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janek_92 1 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Ok wziąłem sobie twoje zdanie do serca Vel xD. Poprawione. Liczę za opinie innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 EXCLUSIVE COLLECTIONS - SM2127 bym jeszcze na coś zamienił. Może mac 1 lub mac 3 ??tylko trzeba troszeczkę dołożyć, ale efekt będzie o wiele lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgadzam się z mpim;) Ale ja by dołożył red meteora;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janek_92 1 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Ok zmienie na mac 1. Jeszcze jakieś propozycje ? ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 raczej nie, teraz jest już całkiem przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janek_92 1 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Dobra zrobiłem kilka poprawek. Teraz mój plan wygląda tak: :arrow: Klik Pomóżcie mi tylko jeszcze w jednym wyborze . Brać moździerz specjalista czy Black Macka i jeszcze jakąś wyrzutnie do 19zł. ?Będzie to już ostateczny plan na fm.pl. Wydaje około 200zł (267 - 25% rabatu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 No trochę popsułeś ten plan (ale to kosmetyka ) . Niepotrzebnie 2 moździerze ten za 27zł wystarczy. I weź za to jakąś fajną baterię, albo dwie np. mars i pluton z jorgareszta jest w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Bierz Black Mecka. A dodatkowo poleciłbym Ci wziąć BIG BANG SOLARIS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janek_92 1 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 No nie wiem nie wiem kurde Panowie xD. Napaliłem się na ten moździerz. Wgl uwielbiam moździerze i ogólnie lubie bawić się w odpalanie . Chyba jednak pozostane przy Specjaliście . Ale jeszcze czekam na opinie innych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Janek_92 1
Kolej na mnie xD. Oto mój plan zakupów na ten rok. Powiedzcie co zmienić. Dla mnie jest ok, ale chce poznać wasze zdanie.
Fajerwerkimarket.pl :
:arrow: Art. różne:
JM03 ZWARIOWANE PSZCZÓŁKI
JM08 WARIAT
JF66 FLASH
P0003A ŻUKI
TXB546 Artilery Shells
:arrow: Fontanny:
JF04 SILVER CASCADE
:arrow: Petardy:
2x PICCOLO CORSAIR - JC01S
KORSARZ - P1204A PODWÓJNY HUK
2x BIG CORSAIR - JC04
JAJA DINOZAURA - FP1
KORSARZ - P1203D POCZWÓRNY HUK
TXP486 Petarda Grom
TXP001 Achtung
FP3/NEW
:arrow: Rakiety:
PERFECT - R20072
:arrow: Wyrzutnie:
TXB422 - LITTLE PALM TREE
TXB498 The Magic Key
TXB604 - MAGMA
TXB602 Backyard Fun
JW168 Imagine
MACRO COSMOS I - SM9817
Wszystko wynosi 205,30 zł (+ gratis 2 paczki FP3X w zależności od ceny)
Poza Fajerwerkimarket.pl kupuje też w biedronce i hurtowni "Grom".
3x K0208 Achtung (Maxem)
P1000 Super Petarda
K0203_5 Petarda Pięciostrzałowa (w miarę dostępności)
A w biedronce coś za 26zł i 3 rzeczy za 9zł. (O ile będą takie ceny jak w zeszłym roku).
Łącznie wydaje około 300zł. Proszę o oceny.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi