luxor 2 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Zastanawiam się jaką wyrzutnię wybrać na finał. Myślałem o JW56 lub TXB612 Coco Rain. A co Wy o tym sądzicie? Może macie jeszcze jakieś propozycje? Zamawiam z FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 JW56 będzie najlepszym wyborem, w tym właśnie przedziale cenowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 jeżeli to ma być finał to bym wybrał COCO RAIN ma większą różnorodność efektów i finał z pięknym craclingiem. Gdyby to nie miał być finał to polecił bym ci jw56 ale widownia nie będzie wiedziała czy to już jest koniec czy nadal ma czekać. Stawiam na COCO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luxor 2 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 jeżeli to ma być finał to bym wybrał COCO RAIN ma większą różnorodność efektów i finał z pięknym craclingiem. Gdyby to nie miał być finał to polecił bym ci jw56 ale widownia nie będzie wiedziała czy to już jest koniec czy nadal ma czekać. Stawiam na COCO Też tak myślę że Coco będzie najlepszym wyborem, ale jeszcze poczekam może ktoś mnie do jakiejś innej wyrzutni przekona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 JW56 jest naprawde ładna, ale wg mnie nie na finał.To jest wyrzutnia taka jak ktoś ma kilka dobrych to w środek ją.Bo wg mnie na finał najbardziej nadaje się cracling, a w Coco Rain jest piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 TXB612 Coco Rain, albo JW59. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luxor 2 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 TXB612 Coco Rain, albo JW59. JW59 za bardzo mi nie pasuje :razz: owszem lubie cracling, ale co za dużo to nie zdrowo Chyba zostanę przy Coco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Bierz JW56!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
luxor 2
Zastanawiam się jaką wyrzutnię wybrać na finał. Myślałem o JW56 lub TXB612 Coco Rain. A co Wy o tym sądzicie? Może macie jeszcze jakieś propozycje? Zamawiam z FM.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi