MichalWWA 0 Opublikowano 1 Listopada 2009 Strzelający lontCena za karton: 22.50Zdjęcie: http://fajerwerkimarket.pl/photo/product_b...b131385e2e5.jpgKupisz to tutaj: http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_...620&lang=plCzekam na cenę za opakowanie. Cytuj
LandsberG 0 Opublikowano 1 Listopada 2009 Cena to 21 zł , a zdjęcie wstawiłeś pchełek Nie wiem co to jest. Dziwnie wygląda , coś innego . Ciekawe czy ma ładne efekty . Cytuj
Poki 17 Opublikowano 2 Listopada 2009 Fajna zabawka, tylko ile jest sztuk w opakowaniu? Bo za 22.5o zł to powinno być ze 1oo jak nic. Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 8 Listopada 2009 Nazwa:Symbol:Producent: KometaJuż jest cena za 1 pudełko. Wynosi ona 1,50 zł za 20 sztuk strzelających lontów.Możliwe, że będzie to coś a'la crackling itp. Wg mnie opłaca się zaryzykować i wypróbować. Dołączam to do listy stuffu. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 23 Listopada 2009 Przed chwila odpalilem 1 sztuke. Podpalony lont iskrzy sie i wiruje przez kilkanaście sekund. Mysle, ze do zabawy jak najbardziej sie oplaca kupic. Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 kupiłem w hurtowni za 1zł ale uważam że nie warte zakupu. zadnego efektu- palacy sie lont ktory kreci sie w kolo ...w dodatku latwo sie popazyc przy odpalaniu bo iskry leca odrazu- ja np. wypalilem sobie tym g**** kilka dziur w kurtce Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Takie sobie.Po paru sztukach nudzi sie.To jest taki zimny ogien krecacy sie Cytuj
Poki 17 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Niezła zabawka, ładny efekt iskrzenia. JEdyny minus, że nie ma żadnego opóźnienia i zapala się od razu. Cytuj
Adri 1 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Popierdółka :razz: . Hehe może do zabawy fajne dla dzieci. Taki lont to sobie sam mogę zrobić, ostatnio brat odpalił kawałek lontu visco to zaczął latać po pokoju :grin: . Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 bardzo fajna zabawka jak na tą cene... ładny ma efekt i miło się oglada warjacje zimnych ognij na ziemi;) rzeczywiście jedynym minusikiem jest to że odrazu zaczyna się palić Ugażajcie na ręce Cytuj
Fleszu3 0 Opublikowano 10 Września 2010 super zabawka na fm jest teraz za 99gr więc się opłaca . sam kupiłem 10 paczek . fajny efekt ma Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 9 Października 2012 super zabawka na fm jest teraz za 99gr więc się opłaca . sam kupiłem 10 paczek . fajny efekt ma Odkopałem temat bo produkt dalej jest na rynku.Hee pewnie że fajna zabawka różowy lont nawet jasno świeci i szybko wiruję Najlepiej odpalać z ręki pod kątem by nam nie popaliło kurtki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi