MichalWWA 0 Opublikowano 1 Listopada 2009 Diabełki PlastikoweCena za karton: 41zł Zdjęcie: http://fajerwerkimarket.pl/photo/product_b...3ed9976b872.jpgKupisz to tutaj: http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_...619&lang=plCzekam na cenę za opakowanie. Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 13 Listopada 2009 co to są te diabełki plastikowe? rzuca się je o ziemię i one wybuchają czy jak? Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 13 Listopada 2009 Szatek185 - dokładnie, jak mówisz.Na moje oko, to jest to "mocniejsza wersja" standardowych diabełków.Co innego można się spodziewać po tej "petardzie"? Cytuj
MichalWWA 0 Autor Opublikowano 14 Listopada 2009 Szatek185 - dokładnie, jak mówisz.Na moje oko, to jest to "mocniejsza wersja" standardowych diabełków.Co innego można się spodziewać po tej "petardzie"? Mam nadzieje ze nie bedzie tyle syfu co po zwyklych diabelkach... kupie napewno i przetestuję Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 14 Listopada 2009 Za dużo ładunku to to nie ma ;D raczej wydaje mi się że jest to taka zabawka do "straszenia rodziny" w mieszkaniu ;D Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 15 Listopada 2009 Co wy chcecie to jest zajedwabiste byłem u kumpla na sylwka w domu, jego stary był troszq wstawiony to pare razy rzuciłem w niego cebulką i nawet nie zauważył :lol: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 16 Listopada 2009 Co wy chcecie to jest zajedwabiste byłem u kumpla na sylwka w domu, jego stary był troszq wstawiony to pare razy rzuciłem w niego cebulką i nawet nie zauważył :lol: Diabełki plastikowe to nowość 2009... więc nie wiem skąd je miałeś w sylwestra :roll: Cytuj
blender 0 Opublikowano 16 Listopada 2009 Kameleon on ma wechikul czasu W tym roku u mnie w stuffie tego nie zabraknie... Cytuj
baster88 0 Opublikowano 16 Listopada 2009 jesli spotkam sie z nimi gdzies to kupie na przetestowanie. mam jeszcze pytanie. kiedy dokladnie pojawiaja sie u was fajerwerki na hurtowni? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 16 Listopada 2009 W hurtowni, nie na dachu hurtowni, tylko w środku. Większość forumowiczów kupuje we wspólnym kupowaniu na fajerwerkimarket.pl, a tam one są już dostępne po 1,5 zł. Cytuj
baster88 0 Opublikowano 16 Listopada 2009 dobra,sorki za błąd z tą hurtownią. czytałem o wspólnym kupowaniu ale całość pieniędzy będę miał dopiero po świętach a jak przypuszczam to paczka będzie szybciej. tak więc raczej nie kupię w tym roku z wami. Cytuj
benny10 0 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Te Diabelki , to sa normalne jak kazde Tylko obudowę maja plastikowa nic wiecej ;] , do straszenia jak najbardziej .. A syfu jak zawsze po diabelkach pelno :> Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Co wy chcecie to jest zajedwabiste byłem u kumpla na sylwka w domu, jego stary był troszq wstawiony to pare razy rzuciłem w niego cebulką i nawet nie zauważył :lol: Diabełki plastikowe to nowość 2009... więc nie wiem skąd je miałeś w sylwestra :roll: radzę wam czytać uważnie. wyrażnie napisal 'cebulka' czyli zwylkym diabelkiem w papierze (tym starym)Sorry za OT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi