pj.patryk 3 Opublikowano 22 Listopada 2006 Cena: 70 zł ( Kaufland )Zawiera : 15 rakiet-8 dużych ( super efekty duże rozpryski itp.)-7 małych ( dla mnie wielki pozytwyne zaskoczenie , które przeżyłem 2 lata temu. Takie małe a efekty b.dobre )-2paczki petard (dokładnie nie pamiętam nazwy. Duże na lont , mocny huk [ coś jak k0205])-chyba 8 wyrzutni / gejzery - jedna wyrzutnie , ale bardziej rzymski ogień. Za tą cenę naprawdę godne polecenia. Sprawdzone ! Cytuj
saper 0 Opublikowano 22 Listopada 2006 Sprawdziłem jak wyglą da w powiekszeniu ten zestaw i stwierdziłem że lepszy jest fastival Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 23 Listopada 2006 Miałem ten zestaw z kumlem w tamtym roku (on miał )Żadna rewelacja.Na pewno lepszy jest festival z jorge`a. Cytuj
w?odi 0 Opublikowano 28 Listopada 2006 Jak na cenę to zestaw całkiem fajny może się skusze na niego Cytuj
Gość milan07 Opublikowano 23 Grudnia 2006 A ile ten zestaw festival kosztuje? ładne efekty mają rakietki i ile mają cm te jawiększe w zestawie?? :???: Cytuj
pawcio 1 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Pisze to wszystko na górze Cena: 70 zł ( Kaufland ) a u mnie w realu 89.95 Cytuj
Dako 1 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Polecam ten zestaw ma bardzo ładne efekty ogromny rozprysk mialem go 2 lata temu w tym roku chyba też kupie:] Cytuj
DicK 0 Opublikowano 24 Grudnia 2006 polecam ten zestaw :mrgreen: kupiłem go w tym roku :mrgreen: Cytuj
chris 0 Opublikowano 26 Grudnia 2006 w Auchanie jest tyle Hestii towaru ze napewno będzie :smile: Cytuj
K@M!L 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Kurka na macie! Czemu w Carrefourze go nie było!!?? Musze się nacieszyć MAX XXXL Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 15 Lutego 2007 Miałem ten zestaw z kumlem w tamtym roku (on miał )Żadna rewelacja.Na pewno lepszy jest festival z jorge`a. Ale w tym zestawie oprócz rakiet jest też sporo wulkanów. Chyba jednak się naniego nie skusze. Cytuj
Gość Felix Opublikowano 23 Listopada 2007 macie jakąś bliską fotke tego zestawu? tutaj jest taka http://www.pirotechnika.pl/content/view/51/51/1/2/ta 2 od początku nie da sie przybliżyć Cytuj
Fear 0 Opublikowano 23 Listopada 2007 na wszelki wypadek, jak by kolega nie mógł znaleźć (może tak być )http://www.pirotechnika.pl/images/stories/...rowe/he0851.jpg Cytuj
milan07 0 Opublikowano 24 Listopada 2007 Od tego zestawu lepiej kupić festivala w tesco za 70zł. W tamtym roku miałem max xxxl i nie narzekam ale chyba trochę za drogo mi się zdaje że chcą za te zestawy. Cytuj
Fear 0 Opublikowano 24 Listopada 2007 znam zestawik, rakiety są bardzo fajne, duże rozpryski, wulkany też są fajne, gdyby nie to że nie mam kasy, kupiłbym go... oczywiście na samym początku jak są sklepy z fajerwerkami to nie ma sensu kupować, ponieważ cena jest sporawa, pod koniec roku 29-31 grudnia ceny spadają i wtedy taki zestaw się opłaca... Cytuj
gojat 0 Opublikowano 28 Listopada 2007 lol jak zobaczyłem zdięcie to mi szczeka opadła naprawdę bardzo dobry zestaw dużo rakiet i wulkanów szkoda że nie mogę go kupić bo jak bym kupił to na nic więcej by mi nie starczyło hehe Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Woops temat trochę stary ale chce sie zapytać czy ten zestaw jest już w jakimś z supermarketów i po ile, gdzie najtaniej? Licze na szybka odpowiedz. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zapewne jest tam gdzie zawsze tzn. Auchan,Carfour niewiem może Real? Cytuj
Neuro 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 jak myślicie co jest lepsze? HE0851 Set Royal czy HE0701 Max XXXL?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi