Dako 1 Opublikowano 1 Stycznia 2008 MAX XXXL miałem i mogę go polecić rakiety nawet nawet a z tego co słyszałem to set royal słabe ma rakiety a najlepszy wybór z tych wszystkich to festival Cytuj
Neuro 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 MAX XXXL miałem i mogę go polecić rakiety nawet nawet a z tego co słyszałem to set royal słabe ma rakiety a najlepszy wybór z tych wszystkich to festival Tak tylko że festival ma same rakietki a MAX XXXL ma jeszcze tam jakieś wulkany czy coś Cytuj
Dako 1 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ale te wulkany to jedno wielkie gówno więc sam wybieraj ładniejsze efekty czy dużo gównianych wulkanów już se lepiej kupić 2wulkano wyrzutnie z jorga Trole i Lampe Alladyna Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Podoba mi się ten zestaw... dużo w nim jest i cena nie wysoka jak na tyle tych rzeczy... wcześniej nie pomyślałam, a może bym go kupiła... :roll: Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 14 Maja 2009 Czy w Swoich Kauflandach widzieliście ten zestaw w tym roku (08/09) :?: Proszę o odpowiedź. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi