Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Wczoraj odpaliłem sobie chyba nawet 8 sztuk i zauważyłem że jedne są głośniejsze a inne trochę słabsze. Jednak nie była to ogromna różnica. To świadczy tylko o wadliwej serii. Kolor flesza był czerwony, kupowałem na fm.pl Huk porównywalny do Grom 1 Moje Gromy1 zdecydowanie glosniejsze od krachmenowEdit:Odpalilem kolejnego krachmena przed chwila i glosniejsze od jęder dinozaurowych.Niewiem myslalem ze tez trafilem na "wadliwa serie" ale tu sie okazuje ze trafilem na dobra sztuke.Kolor flary czerwony,nastepne tez daja rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_expert 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 krachmeny są słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 1 pudełko skonczylo się i byłem zaiwedziony, ale teraz po otworzeniu i odpaleniu kilku sztuk z 2 opakowanie jestem zadowolony. Walą naprawde przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Moje lepsze od jąder!!!wala naprawde dobrze.Za pierwszym razem nie ucieklem na wystarczajaco duza odleglosc i lekko mnie zszokowalo.jednak za ta cene nie sa oplacalne.3 zł doplac i ciesz sie z FP3N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri 1 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jedne walą całkiem całkiem, a drugie są do kitu. Nie opłaca się o wiele lepsze Fp3new a wystarczy dołożyć kilka złoty i mamy 100% pewności, że będzie dobry huk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_expert 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 ale mi się wydaje że to jest tak że jak są petardy coraz starsze to też tracą na mocy... juz nie raz to zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Mam krachy i powiem wam, że moja partia jest dobra i ładnie wali. Jestem z nich zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_expert 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 to sobie kup FP3New i Ci sie krachy znudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 A ja Wam powiem że skoro miały być takie super a są średnie w tym roku to ja je postaram się kupić na 10/11 może już będą normalne i będą walić tak jak FP3NEW. Stara seria się skończy i się wyjaśni czy to była zła partia czy są jakie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 mi zostało jeszcze kilka sztuk i walą naprawde porządnie. nie spodziewalem sie az takiego huku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parcian 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 FP3New są lepsze od krachmenów : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskra1992 0 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 (edytowane) kupiłem paczuszkę Krachmenów FP3X na Top 10i teraz żałuję ze wszystkie 20sztuk w jedendzionek wywaliłem.To jest najlepsza petarda jaką miałem Jak zamówię przez neta jeszcze paczunie tonakręcę filmik, może nawet zrobię jakieśporównanko Edytowane 29 Maja 2010 przez Arturo Brak polskich znaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Mam pytanie czy petardy Krachmen są głośniejsze od K301 Grom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 tak są,o wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaphIII 0 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Dziś odpaliłem 2 u wujka na działce 2 odpaliłemmoje mają czerwona flaręi walą bosko nastepnym razem nagram filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris50501199 0 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ludzie ta petardka dopiero ma moc,nie wiem jak wasza ale moja ma czerwoną flarke,z kumplami na blałach poszlismy pod monopolowy i jak odpaliłemtakiemu cieciowi pod nogami to podskoczyłi ćwiartkę duszkiem wychlał. Powiedział że wypil żeby serducho uspokoić heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Gratuluję się pomysłu...proponuję nie wchodzić na internet i pisać magicznych opowieści i zacząć się leczyć! B)karmel5061 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Czy opłaca sie je kupić zamiast FP10 Wariatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Zależy na jakie trafisz B)Jak na głośne to tak a jak na ciche to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Dużo mi pomogłeś karmel...Opłaca się je kupić zamiast FP10 Wariatka czy nie? Prosze o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 423 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Biorąc pod uwagę, że za cenę 20 Krachmenów można mieć 40 Wariatek, to wziąłbym Wariatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Biorąc pod uwagę, że za cenę 20 Krachmenów można mieć 40 Wariatek, to wziąłbym Wariatki. Co ty wygadujesz... Paczka Krachmenow jest warta 50gr więcej od paczki wariatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 ja bym zaryzykował i wziął FP3X. Jak trafisz na dobrą partię to są naprawde głośne, ale z drugiej strony mozesz mieć i lipną, a wtedy huk jest niczym k0202. Ja w tamtym roku zaryzykowałem i miałem 1 paczke dobrą i 1 złą. Jak lubisz troszke ryzyka to bierz krachmeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 423 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Co ty wygadujesz... Paczka Krachmenow jest warta 50gr więcej od paczki wariatek... Zależy gdzie kupujesz. Jeśli zamawiasz na fajerwerkimarket.pl to bierz Krachmeny, a jeśli na speed-fajerwerki.pl to lepiej wziąźć Wariatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Krachmeny biore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi