cmsuper 0 Opublikowano 22 Października 2010 KRACHMENKI kupilem na zeszłego sylwka,wziełem 10 paczuniek i zostało mido dzisiaj niecałe 2 paczuszki.Zawsze je biore ze soba czy to urodzinykumpla czy gril latem na działce.Zabawy na maxa i jakies tam Achtungi sie nie umywają,są cichsze i kilka razy droższe od Krachmenków.To jest poprostu złoty towarek za malutka kase ))) Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 22 Października 2010 KRACHMENKI kupilem na zeszłego sylwka,wziełem 10 paczuniek i zostało mido dzisiaj niecałe 2 paczuszki.Zawsze je biore ze soba czy to urodzinykumpla czy gril latem na działce.Zabawy na maxa i jakies tam Achtungi sie nie umywają,są cichsze i kilka razy droższe od Krachmenków.To jest poprostu złoty towarek za malutka kase ))) Gdzie kupowałeś, jaki miałeś kolor flary przed wybuchem?? Cytuj
jaskra1992 0 Opublikowano 26 Października 2010 Krachmeny FP3X możesz kupićprawie we wszystkich sklepach internetowych,w tych ja sam kupuje :- fajerwerkimarket.pl- speed-fajerwerki.pl- marcusgraf.plJeżeli chodzi o flare to są dwa kolory( o innych kolorach osobiści nie słyszałem)czerwona flarka i zielona.pozdrawiam Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 27 Października 2010 Cóż... niezbyt opłacalne petardy... lepiej dołożyć te 2-3 zł i kupić sobie paczkę FP3 NEW Cytuj
cmsuper 0 Opublikowano 27 Października 2010 Ja tam biorę Krachmeny,cena niższa a walnięcie takie samo.Ja swoje kupuję tylko na fajerwerkimarket.plCzas wszystkich Achtungow, K0208 i temu podobne już dawno minął. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 28 Października 2010 Ja tam biorę Krachmeny,cena niższa a walnięcie takie samo.Ja swoje kupuję tylko na fajerwerkimarket.plCzas wszystkich Achtungow, K0208 i temu podobne już dawno minął. Dlatego teraz kupuje sie FP3/New lub FP3/Small. Cytuj
alfa1989 0 Opublikowano 31 Października 2010 podstawowa petardka w zestawi każdego piromaniaka,w porownaniu cena do jakości wypada najlepiej,na fajerwerki market kosztuje 6 zł za 20 sztuk,a są najgłośniejsze obecnie na naszym "podwórku" Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 31 Października 2010 podstawowa petardka w zestawi każdego piromaniaka,w porownaniu cena do jakości wypada najlepiej,na fajerwerki market kosztuje 6 zł za 20 sztuk,a są najgłośniejsze obecnie na naszym "podwórku" Poza fp3/new i fp3small moze.. Cytuj
mikilbn 0 Opublikowano 8 Listopada 2010 Bardzo dobre petardy. Od FP3 new niewiele gorsze. Bardzo polecam Cytuj
kris50501199 0 Opublikowano 11 Listopada 2010 najlepsza petardka w tej cenie,zamówiłem sobie na speed-fajerwerki.pl,również tak jak koledzy polecam z czystym sumieniem Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 11 Listopada 2010 najlepsza petardka w tej cenie,zamówiłem sobie na speed-fajerwerki.pl,również tak jak koledzy polecam z czystym sumieniem Widocznie trafiliscie na dobra partie jesli traficie na zla to huk bedzie porownywalny z FP1,uwierz mi FP3NEW lub FP3SMALL sa o wiele lepsze od krachmenow moge to powiedziec bo mialem obie petardy na sylwka Cytuj
jaskra1992 0 Opublikowano 11 Listopada 2010 Moje Krachmeny FP3X działają (jak pisali koledzy wcześniej),bez najmniejszego zarzutu, super głośna a miałem towarekz różnych partii i od różnych sprzedawców internetowych,polecam Cytuj
wariat096 0 Opublikowano 11 Listopada 2010 Wczoraj sobie puscilem krachmenka i fp3new. Moim zdaniem sa o duzo gorsze od fp3new. Radze doplacic pare zlotych i miec petarde, ktora cie nie zawiedzie Cytuj
jaskra1992 0 Opublikowano 12 Listopada 2010 Ten towarek mnie osobiście nigdy nie zawiódł.Krachmen FP3X robi bardzo dobre wrażenie,ładnie echo rozchodzi się i cena za 20 sztukwręcz śmieszna. pozdrawiam Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 27 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=029zM7avt_APetarda wrzucona w śnieg dlatego ją wygłuszyło,ale i tak wywaliła bardzo ładnie.Moc wybuchu porównywalna do FP3 lecz dużo cichsza ^_^ Cytuj
luxor 2 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Kupiłem jedno opakowanie żeby sprawdzić czy są coś warte. Jednak trafiłem na tą gorszą partię (z czerwoną flarą) i totalne dno. Odpalałem dzisiaj razem z szokami i jajami i szoki nawet przebiły krachmeny. Lepiej dorzucić te kilka zł i kupić FP3 New bo żeby trafić na dobre krachmeny trzeba mieć po prostu szczęście a FP3 New zawsze będą dobre. Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Kupiłem jedno opakowanie żeby sprawdzić czy są coś warte. Jednak trafiłem na tą gorszą partię (z czerwoną flarą) i totalne dno. Odpalałem dzisiaj razem z szokami i jajami i szoki nawet przebiły krachmeny. Lepiej dorzucić te kilka zł i kupić FP3 New bo żeby trafić na dobre krachmeny trzeba mieć po prostu szczęście a FP3 New zawsze będą dobre. Też mam FP3x z czerwoną flarą i walą słabiej od FP3 ale na pewno mocniej od FP1 bo to i to wczoraj odpalałem! Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 27 Grudnia 2010 nie ma krachmenow z zielona flarą. mialem w zeszlym roku 2 opakowania, oba z czerwoną i jedno waliło bardzo słabo jak k0203, a drugie waliło naprawde nieźle, prawie tak jak fp3 i wcale nie przesadzam. Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 27 Grudnia 2010 Równiez mam FP3X odpalałem 2 dni temu huk przciętny, czerwona flara Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 27 Grudnia 2010 No właśnie tak z nimi jest raz jak K0204 a innym razem prawie jak FP3,ja trafiłem na dobrą paczkę i huczą pięknie Cytuj
luxor 2 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Też mam FP3x z czerwoną flarą i walą słabiej od FP3 ale na pewno mocniej od FP1 bo to i to wczoraj odpalałem! Tak, tylko że są dwie różne partie. Widocznie trafiłeś na lepszą, ja nie miałem takiego szczęścia... Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 27 Grudnia 2010 No właśnie tak z nimi jest raz jak K0204 a innym razem prawie jak FP3,ja trafiłem na dobrą paczkę i huczą pięknie Tak wlasnie wyglada naduzywanie opcji edytuj. Mam nadzieje, ze przez was nie zostanie ona zniesiona. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Dziś korzystając z tego, że najwyższy czas rozpocząć zabawe m.in odpalałem w tych samych warunkach Kracha z czerwoną flarą i FP3. Zły nie był, ale do FP3 brakuje mu sporo. Jednak od K204 z Komety 1 strzał jest głośniejszy. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 1 Stycznia 2011 FP3X Krachmen w wodziehttp://www.youtube.com/watch?v=3H2UuhkjB1MMoim zdaniem petardy nie są warte ceny. Jakby jeszcze wszystkie paczki były dobre a tak nigdy nie wiadomo czy kupimy mocne czy słabe Krachmeny. Cytuj
Raphii 1 Opublikowano 26 Lutego 2011 Mój filmik przeglądałem telefon i natrafiłem na to: w sylwestra przekonałem się, że Krachmeny są dużo słabsze od FP3 a nie miałem złej partii Krachmenów bo głośne były ale Fp3 a krachmen to niebo a ziemia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi