Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam chcialbym sie poradzic co zmienic w takim zestawiku co wybralem, piszcie co dodac, kwota wynosi ~310 zlO to zestaw :Wyrzutnie -MACRO COSMOS I - SM9817TXB602 Backyard FunTXB498 The Magic KeyMACRO COSMOS III - SM2126BABEL - SM9880TXB645 Color WaveBIG BANG MARS - JW07BORNEO - JW26TXB605 - SKY BUSTERP6012 PUMA (12 pocisków)JW168 ImaginePetardy -JAJA DINOZAURA - FP1 ( 20 szt. )MEGA PIRATKA - P2000 ( 10 szt. )KORSARZ - P1203TXP001 Petarda (5szt.)ACHTUNG - K0208 ( 6 szt. )TXP486 Petarda Grom ( 36 szt. ) x 3Fontanny -SILVER CASCADE - JF04 ( 2 sztuki )LAMPA ALLADYNA - JF07Rakiety -PERFECT - R20072^ 310 zlBiedronka-Sfinx-Hot-Arcitc- 3x kung fu- Ewentualnie mozdzierz(i tu chcialbym sie zapytac, czy warto.)Hurtownia hestia- Achtungi- I jeszcze sie zobaczyPrzewiduje kwote ponad 400 zlI co wy na to? Jak to wyglada, co zmienic , co odjac , co dodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 ja proponował bym wziąsc jeszcze:RED METEOR SM9882U31419 COCO A reszta ok:) Wyrzucił bym natomiast new year 10;) [ Dodano: 2009-11-02, 13:53 ]New york 10 Sory pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Erlick 1 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Zamiast Hi-teca, dalem mozdzierz Puma, bardziej mi sie podoba, a kilka zlotych roznicy:)New york 10 na TXB605 - SKY BUSTERCudaka zamienilem na JW168Big Jumbo i piratki na :TXP001 Petarda (5szt.)ACHTUNG - K0208 ( 6 szt. ) TXP486 Petarda Grom ( 36 szt. ) x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 No, ta zmiany znacznie podyższą efektownośc twojego stuffu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 CUDAK BATTERY - JW25 zamień na TXB611 - STARS RAIN + U17017 - GOLDEN WATERFALL lub jeśli chcesz mieć coś na finał to JW168 Imagine.EDIT: Jeżeli masz już w planach Pumę z fm.pl, to nie kupuj moździerza w biedronce, bo ma takie same parametry, a jest droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Petardy:Zamiast Big Jumbo weź TXP001 Achtung (triplex) i K0208 Achtung (Maxem) - Bardzo tanie achtungi, a zarazem bardzo głośne. O wieleee głośniejsze od Big Jumbo . Zamiast tych wszystkich piratek weź TXP486 Petarda Grom ( 36 szt. ) to jest bardziej opłacalne wyjście. No i zostanie Ci jeszcze troche kasy to weź FP3 new, albo poczekaj na FP3X, bo podobno są równie głośne jak achtungi. Niedługo mają pojawić się na fm.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Zamiast moździerza z biedronki i hot+arctic, weź tą 3o-sto strzałówke. Na pewno nie pożałujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Zamień moździerz PUMA na moździerz z biedry albo z lidla no i dodaj red meteor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Twój plan ładnie się prezentuje. Masz dużo dobrych i znanych wyrzutni. Jednak ja jeszcze dodałbym np. NG 13 zamiast 3x kung fu- bardzo pogorszyło swoje efekty i jeszcze wyrzuć jedną z serii MC.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Potwierdzam wypowiedź poprzednika. Teraz ładnie wszystko dobrane. Widać, że lubisz się bawić w te małe baterie, no ale cóż. PS: Na fajerwerkimarket.pl jest jeszcze jedna fajna bateria, pluton za 28zł. Naprawdę warto go kupić. może jakoś by dało radę go wcisnąć?? Po co i ta puma, będziesz miał już sporo zabawy z pierdółkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Erlick 1 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 @Mpi, masz racje ten Pluton jak za 28 zl jest naprawdę ładny, a do tego pumę mogę sobie wziąć jako bonus za 20 zł, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Erlick zamiast Pumy weź TXB546 Artilery Shells. Masz 10, ale większych pocisków, bo 1,5", a Puma ma 1,2". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Erlick 1 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Jako gratis biorę moździerz za 25 zł!I co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Jeżeli stawiasz na czasochłonność swojego stuffu to skłąd dobry. Nawet efekty będą ciekawe i różne. Należy Ci się czapa komety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 bardzo dobry plan. same dobre artykuły wybrałeś. Możesz zamawiać bez zastanowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Erlick 1 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Mam tylko jeden dylemat... Mars czy Pluton, bo wywaliłem Marsa, i wsadziłem w to miejsce Plutona, ale myślę, że to był lepszy pomysł bo jednak bardziej mi się podobał Pluton:)A pro po gratisu, to wziąć ten moździerz Artlery Shels (?) czy coś innego jednak? Zależało mi w tym roku na moździerzu, ale nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Zdecydowanie pluton. a w gratisie weź marsa i jeszcze jakąś baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Erlick 1 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Hmm.. Marsa i jeszcze jakąś baterie? To chyba za 7 zł, to co tam można by wziąć? ^^A tak btw. Który moździerz jest lepszy? Ten z biedry, czy ten za 25 zł?Bo jak są prawie identyczne to biorę tu jeszcze jakieś wyrzutnie, a w biedronce wezmę Moździerz ( nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Moździerza weź z Lidla, a nie Biedry. Efekty Lidlowskiego są lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Erlick 1 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Nie ma bata do tego zdjęcia wyżej jeszcze stuff za 140 zł! szybko pisać żeby było tego dużoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 To jak jest w końcu kupujesz czy nie :roll: xD Chcesz wyrzutnie jeżeli tak to: CUDAK BATTERY - JW25 33.38 U17008 Colour Wave 35.25 U31419 - COCO 43.00 NEW GENERATION 13 - JW69 53.50 U31439 - LILY MAGNOLIA 21.00Z odliczeniem rabatu 139.59 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Erlick 1 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 I co wy na to? ^^ ROWNE 500 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Planik ok. Cały dzień będziesz miał pełne ręce roboty. O ile te ręce będziesz miał. :haha: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Ale tych modyfikacji twojego planu już było Plan dobry, nic nie musisz zmieniać. Wszystkiego tak po trochu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 baster88 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Moździerza weź z Lidla, a nie Biedry. Efekty Lidlowskiego są lepsze. zgadzam się! mozdzierz z lidla mam co roku! [ Dodano: 2009-11-20, 15:56 ]przepraszam że zapytam tutaj ale mam pytanie. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9bfd5623ebe999e6.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e3d7cd007c702d31.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fc23f919f01c5582.html to zdjecia z ostatniego sylwestra. w tym roku mam zamiar kupic podobne rzeczy. powiedzcie mi czy mam coś zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Erlick 1
Witam chcialbym sie poradzic co zmienic w takim zestawiku co wybralem, piszcie co dodac, kwota wynosi ~310 zl
O to zestaw :
Wyrzutnie -
MACRO COSMOS I - SM9817
TXB602 Backyard Fun
TXB498 The Magic Key
MACRO COSMOS III - SM2126
BABEL - SM9880
TXB645 Color Wave
BIG BANG MARS - JW07
BORNEO - JW26
TXB605 - SKY BUSTER
P6012 PUMA (12 pocisków)
JW168 Imagine
Petardy -
JAJA DINOZAURA - FP1 ( 20 szt. )
MEGA PIRATKA - P2000 ( 10 szt. )
KORSARZ - P1203
TXP001 Petarda (5szt.)
ACHTUNG - K0208 ( 6 szt. )
TXP486 Petarda Grom ( 36 szt. ) x 3
Fontanny -
SILVER CASCADE - JF04 ( 2 sztuki )
LAMPA ALLADYNA - JF07
Rakiety -
PERFECT - R20072
^ 310 zl
Biedronka
-Sfinx
-Hot
-Arcitc
- 3x kung fu
- Ewentualnie mozdzierz(i tu chcialbym sie zapytac, czy warto.)
Hurtownia hestia
- Achtungi
- I jeszcze sie zobaczy
Przewiduje kwote ponad 400 zl
I co wy na to? Jak to wyglada, co zmienic , co odjac , co dodac
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi