sQbaniec 10 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam mam problem.Otoż potrzebuje możdzierz. I nie wiem jaka opcja będzie najlepsza.JW47 - 30zł FMMożdzierz z BierdonkiMożdzierz LidlPodobno JW47 wcale nie jest lepsza od wyrzutni z lidla i biedronki czy to prawda ?Gdzie wy byście kupili ? Zależy mi na jak najlepszych efektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 lidl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Ja natomiast wybrałbym opcję d) czyli P6012 Puma, którą możesz dostać najtaniej z tych wszystkich moździerzy, za 19 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sQbaniec 10 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Nie jestem przekonany do niej. Pamietam jak 2 lata temu ją miałem i efekty mnie nie zaciekawiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 ja powiem tak. mialem i moździerz z lidla i z biedronki. ten pierwszy sporo lepszy. zreszta on ma chyba 1,5" a ten z biedronki 1,2", ale moge sie mylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Powiem krótko:MOŹDZIERZ Z LIDLA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Z tych 3 co podałeś to ten z lidla będzie najlepszym wyborem PS: a skąd my w ogóle możemy wiedzieć co będzie w tym roku w lidlu ??? :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 PS: a skąd my w ogóle możemy wiedzieć co będzie w tym roku w lidlu ??? :grin: Bo to pewne jak Sfinx w Biedrze. Bierz tego z Lidla jest doskonały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Bierz tego z lidla.... Miałem go w zeszłym roku i rzeczywiście jest extra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sQbaniec 10
Witam mam problem.
Otoż potrzebuje możdzierz. I nie wiem jaka opcja będzie najlepsza.
JW47 - 30zł FM
Możdzierz z Bierdonki
Możdzierz Lidl
Podobno JW47 wcale nie jest lepsza od wyrzutni z lidla i biedronki czy to prawda ?
Gdzie wy byście kupili ? Zależy mi na jak najlepszych efektach
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi