Mati88 1 Opublikowano 3 Listopada 2009 symbol: P1000nazwa: Piratkaopis: mocna petarda zapalana lontem. (Średnica 10 mm, długość 35 mm) zdjęcie: http://www.speed-fajerwerki.pl/products/300.jpgcena: 3,00zł/10szt. Zakładam kolejny temat petard ze śmieszka, ponieważ szykuje się na ich kupno, a nie chce kupować w ciemno.A więc kolejna ciekawa petarda ze śmieszka.Ciekawa pod względem cenowym i wyglądu Liczę na waszą pomoc.P.S swoją drogą dziwię się, że jeszcze nikt nie założył tematu z tymi petardami. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 3 Listopada 2009 Petardy Śmieszka są trudno dostępne w większych sieciach detalicznych i sklepach internetowych, stąd mało kto decyduje się na ich kupno. Mpiwowski ostatnio kupił trochę petard ze speeda, więc może się wypowie :o Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Listopada 2009 Nie odpalałem jeszcze tych piratek, wiec nie potrafię ocenić ich huku Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 3 Listopada 2009 Prosze film (nie mój oczywiście xD): Niemcy przetestowali za was xD. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Listopada 2009 Piratka ze Śmieszka wali konkretnie. Na początku miała bardzo krótki lont i trochę zniechęcała do zakupu. Teraz go znacznie przedłużyli. Jak dla mnie bardzo opłacalna i porównywalnie wali do Korsarki z Super Powera i Piratek z Maxsema. Natomiast huk jest większy niż w Piratkach z Hestii i z Tropica. Tylko nie sugerujcie się tym co napisałem, bo wiadomo, że huk petard bywa różny, raz lepszy, raz gorszy. Dobrze jak ktoś jeszcze się wypowie. Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 4 Listopada 2009 Mati sądze, że jest słabsza od FP3 nitro i FP3X. Napewno dorównuje decybelom. Mają podobny huk . Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 23 Listopada 2009 Odpaliłem sobie jedną na przetestowanie. Hukło naprawdę mocno. Za tak niską cenę 10szt. to naprawdę opłacalny zakup. Chyba najbardziej opłacalny. Zdecydowanie polecam. Cytuj
baster88 0 Opublikowano 23 Listopada 2009 zgadza sie! kupiłem 10szt. za 3.50zł,i byłem pod wrażeniem ich huku. polecam :smile: Cytuj
Mati88 1 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 Też odpalałem ją jakoś w tamtym tygodniu i spokojnie mogę powiedzieć, że dorównują krachmeną.Cena/Ilość = POLECAM Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 24 Listopada 2009 Na temat huku się nie wypowiem, bo akurat nie wiem jak zachowują się na otwartej przestrzeni... ale jedno jest pewna w rozwalaniu niewielkich dyń są świetne. Przy dyni o średnicy rzędu 15 cm rozprysk ok. 10 m. Do zabawy polecam jak najbardziej... Testowaliśmy z kuzynem niedawno partię próbną, którą dostałem za free Cytuj
Bart 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jak dla mnie fajne petardy niezły huk ale mają krótki lont. :mrgreen: Cytuj
Bartek_expert 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 głównie strzelam z FP3New i piratki to nic do tego więc uważam że są słabe chociaż kto nigdy nie słyszał petardy FP3New to piratka P1000 powinna zrobic na nim wrażenie Cytuj
axelbo19 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja powiem tak mam je co roku na sylwka kupuje je wraz ze zestawem w lidlu za 15zl sa tam rakiety i jakies pierdolki nie ma tam ich 10 ale jest 5 trudno u mnie dostac pordukty ze smieszka dlatego kupuje ten zestaw tylko dla tych piratek ale to i tak do zabawy a ta piratka jest mocna i warta swojej ceny:P Cytuj
Znany 0 Opublikowano 11 Grudnia 2010 HUK tak bym ta petarde opisał :} wygląda nie pozornie ale paluszki poobrywa :} Cytuj
adi 0 Opublikowano 12 Grudnia 2010 nie wiem czy na pewno poobrywa.kolega palił papierosa i chciał odpalić piratke niestety nie zauważył ,że pali się lont walneła mu w łapie na szczęście palców nie pourywała bo trzymał ją przy końcu lae miał opatrunek przez 2 miesiące z jej powodu to był fart Cytuj
kometa 0 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Petardy naprawdę warte swojej ceny.Mam je co roku i zawsze jest z nimi zabawa. Co prawda są słabsze od FP3New ale za taka cenę jest to naprawdę opłacalny zakup Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Mam nowy filmikhttp://youtu.be/kQiZpPJZmIoA co do petardy to warta swojej ceny.I na pewno znajdzie się w moim tegorocznym stuffie. Cytuj
sawik97 0 Opublikowano 9 Grudnia 2011 również mam te petardy co roku, na sylwestra 11/12 kupiłem 2 paczki po 36 sztuk po 12 zł, całkiem głośne petardy jak się odpala na betonie w środku blokowiska, trzeba tylko zrobić przedłużenie lontu i wtedy można spokojnie odejść i nasłuchiwać. te same piratki są w zestawie rodzinnym z Lidla za 14.99 [tyle że jest tam tylko 5 sztuk] Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Z kuzynem odpalałem i huk jest dobry jak za tą cena można spokojnie je brać. Cytuj
Belick 0 Opublikowano 6 Stycznia 2014 W tamtym roku kupiłem 2 paczki po 10szt za 2,95 zł. Mają dość dobre wykonanie i walą nieźle. Jak najbardziej opłacalne, polecam. :xmas_smile: Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy wie ktoś może coś na temat tych petard czy są dalej produkowane przez śmieszka ? Bo dziś kupiłem w Kauflandzie je i są z EuroPyro :xmas_dry: To jak to jest z nimi ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi