velibrum 12 Opublikowano 4 Listopada 2009 Symbol: P7051Nazwa: Silver WaveEfekt: Srebrna fala z ogonem, niebieskie gwiazdy, 5 ostatnich strzałów jako finał.Zdjęcie: Film: Cena: 25 zł Ta wyrzutnia to coś dla fanów dawnego efektu Urana z Jorge. Cena 25 zł za 25 strzałów wydaje mi się atrakcyjna. Bateria strzela powoli, można dokładnie przyjrzeć się efektom. Lubię efekt srebrnych fal, więc podoba mi się ta kosteczka Komety. Cytuj
Saek 1 Opublikowano 4 Listopada 2009 Jakoś słabo na tym filmie przypomina Urana. Już lepsza jest "Black Mack"za 28 zł i to "FAN" Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 4 Listopada 2009 Całkiem dobra bateryjka ze wzgladu na cena/efekt,ale gdyby szybciej strzelała byłaby fajniejszaPS: Fajnie sie ktoś zoomkiem bawił xDDD^ Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 4 Listopada 2009 Jak przetestujecie już kilka wyrzutni z komety to się przekonacie że filmy komety kłamią Firma Mizet z mojego miasta stosuje tylko komete i triplexa, i na żywo naprawde wszystko innczej wygląda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi