Monster Master 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 Co zmienić w tym planie? Dodam, że stawiam w miarę możliwości na ilość, ale jakieś efekty też chcę mieć o 0:00 Ułożyłem tak, żeby wychodzić kilka razy jak się ściemni, na stuff przeznaczyłem 200 - 210 zł. Mile widziane opinie co zmienić. Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 ja bym jr8 wymienil na demonydo tego balet i jf04 na lampe alladyna Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 jr8 ma 21mm a demony 18,5 bodajrze wiec to raczej nie to samo.swoja droga teraz patrze cholera podrożały o 5zł. co sie z tym swiatem dzisiaj dzieje to ja niewiem Cytuj
0 Monster Master 0 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 demony to nie przypadkiem perfecty z mniejszym kalibrem? co do lampy aladyna, myslałem o tym, ale wolę swój plan Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 8 Listopada 2009 Jedyne co bym zmienił to Macrocosmos na Babel lub Hi-Teca. Tak to wszystko jest wporządku. Będziesz miał dużo zabawy, a jak napisałeś na to stawiasz. Cytuj
0 Kixlox093 0 Opublikowano 9 Listopada 2009 :cisza: i po co mu źle doradzacie ?? zamiast Macrocosmos III weź TXB603 The Magic Key Cytuj
0 Orbit 4 Opublikowano 9 Listopada 2009 :cisza: i po co mu źle doradzacie ?? zamiast Macrocosmos III weź TXB603 The Magic Key Dobrze mówi Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 9 Listopada 2009 e tam macrocosmos III to bardzo ładna bateria. za tą sama cenę będzie miał kilka strzałów więcej a efekt nie będzie wcale gorszy. red meteor lub babel były by także dobrym wyborem. lecz ja wybrał bym jednak maca Cytuj
0 Monster Master 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Po obejrzeniu filmiku TXB603 zostaję nadal przy mac III, ale wyrzutnia też ładna Chyba nikt nie poda propozycji lepszej niż ta, którą ułożyłem znając siebie najlepiej Dodałem jeszcze wirujące bączki i starczy. Dzięki za dobre chęci. Cytuj
Pytanie
Monster Master 0
Co zmienić w tym planie?
Dodam, że stawiam w miarę możliwości na ilość, ale jakieś efekty też chcę mieć o 0:00
Ułożyłem tak, żeby wychodzić kilka razy jak się ściemni, na stuff przeznaczyłem 200 - 210 zł. Mile widziane opinie co zmienić.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi