dudek 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 mały asortyment ale względnie tanio sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Tanio, tanio. Mozna zrobic tam zakupy przez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Spróbuj się najpierw zarejestrować, a zobaczysz że aby to zrobić musisz mieć firmę. Stąd prosty wniosek że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Moj stary ma firme ;] Zarejestruje sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Moj stary ma firme ;] Zarejestruje sie. Tutaj chyba chodzi o firme która sprzedaje fajerwerki, a nie o zwykłą firme.Ale nie jestem pewny trzeba by się zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neodo 10 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Nie ważne jaka firma, ale chodzi tutaj o to, ażeby dana firma zamawiała (jeśli idzie) fajerwerki hurtem czyli w większych ilościach do paru tysięcy złotych, a nie po 200-300 bo to by im się nie opłacało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Nie ważne jaka firma, ale chodzi tutaj o to, ażeby dana firma zamawiała (jeśli idzie) fajerwerki hurtem czyli w większych ilościach do paru tysięcy złotych, a nie po 200-300 bo to by im się nie opłacało. No to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek 0 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 hurt jak wynika z gazetek już od 500 zł,lecz można kupować też w detalu,kto jest z Bydgoszczy niech najlepiej sprawdzi osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0phoe 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Wg. gazetki promocyjnej to tak, ale czy w tym samym miejscu co hurtownia. Na głównej stronie napisane jest, że oferta dla hurtowni i sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejrio 0 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 to jak ktoś będzie miał jakieś info czy mozna w detalu kupić to niech napisze bo jestem z bdg więc dobrze by było ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowatek 0 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 to jak ktoś będzie miał jakieś info czy mozna w detalu kupić to niech napisze bo jestem z bdg więc dobrze by było ;D no to jak jestes Bydzi to rusz się a nie czekasz na kogos ... ja tez jestem tego ciekaw bo ceny na prawdę fajne a daleko nie mam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0phoe 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Na ścianach mają wypisane "Nie prowadzimy sprzedaży detalicznej". Ja nawet nie wiem gdzie tam jest wejście. Na przeciwko jest sklep, byłem tydzień temu to niby jeszcze nie było i miała być jeszcze w tamtym tygodniu dostawą. Dzisiaj po zajęciach pójdę i zdam relacje.Już mają i jeszcze jutro ma być dostawą, ale ceny ż kosmosu: piccolaki za 2zł, 1 SZT FP3 1zł, piratki 10zł. Jutro może pójdę zobaczyć i wynegocjować cenę, bo kurde mają pod nosem RR i takie ceny sobie ustalają. Jak ceny mają tam w grudniu wzrosnąć to zbankrutują, bo na dodatek ten sklep jest w dziurze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek 0 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Nowy link do gazetki oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0phoe 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Nowy link do gazetki oferta To już dawno jest. Jak ktoś chce to niech się spyta czy sprzedają też detalicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 To już dawno jest. Jak ktoś chce to niech się spyta czy sprzedają też detalicznie. Przeciez sam napisales post wyzej, ze nie sprzedaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0phoe 0 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Bo czytałem też, że niby sprzedawali, a ja nie chce z siebie robić młodego debila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qnBDG 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Mojego kolegi ojciec pojechał tam w zeszłym roku , dał im na kartce to co chce i po prostu mu to dali zapłacił i wszystko było w porządku , pytałem czy pytali o firmę lub coś to nic się nie pytali ;-))wiem bo sam trochę od niego zamawiałem ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0phoe 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 EDIT: Wysłałem do nich maila i można robić spokojnie zakupy, ale za minimum 300zł płatne gotówką. Jak ktoś ma zamiar robić tam zakupy to proszę o kontakt ze mną. Więcej w "Pytania i spostrzeżenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 EDIT: Wysłałem do nich maila i można robić spokojnie zakupy, ale za minimum 300zł płatne gotówką. Jak ktoś ma zamiar robić tam zakupy to proszę o kontakt ze mną. Więcej w "Pytania i spostrzeżenia" A nie wiesz czy mozliwy jest zakup przez internet i wysylka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0phoe 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 A nie wiesz czy mozliwy jest zakup przez internet i wysylka? Oj nie wiem. Wątpię by czymś się takim zajmowali. Zawsze możesz do nich napisać bezpośrednio z ich strony na RR@RR.pl Mi odpisali bardzo szybko w niecały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qnBDG 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 to dobrze ;D bo mam do nich jak "rzut kamieniem" więc myślę że zakupy tam zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Oj nie wiem. Wątpię by czymś się takim zajmowali. Zawsze możesz do nich napisać bezpośrednio z ich strony na RR@RR.pl Mi odpisali bardzo szybko w niecały dzień. Ok. Sprobuje sie dowiedziec, jc dam info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejrio 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 a detalicznie też sprzedadzą ? Bo jetsem z bdg ale nie wiem czy opłaca mi się wgl tam jechać jak ktoś już coś będzie wiedziałto niech mi na pw napisze ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Sprzedaja detalicznie. Jest mozliwa takze wysylka towaru. Jej koszt to 13,50 PLN netto. Jednak minimalna kwota zamowienia z wysylka to 400zl. Za wieksze kwoty sa rabaty.Jako, ze w tym roku biore udzial WK, nie zrobie tam zakupow. Ale jezeli ceny za rok beda podobne, to nie zawaham sie zamowic tam swojego calego stuffu.BTW Bardzo dobry kontakt, odpisali mi szybko, wyslali cennik, objasnili wszystko co mnie nurtowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0phoe 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 a detalicznie też sprzedadzą ? Bo jetsem z bdg ale nie wiem czy opłaca mi się wgl tam jechać jak ktoś już coś będzie wiedziałto niech mi na pw napisze ok ? Może przeczytaj cały temat. Zajrzyj też do Pytania i spostrzeżenia. Szukam chętnych do zakupów bo min. to 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi