blackcat 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 WYBIERAMY !!!!!!! Która z nich wybrali byście biorąc pod uwagę czas , wygląd i sZZZouU ^^Która najbardziej zaciekawi , :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 jw 1112;)!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Jakie JW1112? Genesis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Każdy ma swoje zdanie!! Więc ja bym wybrał jw 1112!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Nie ma co wybierać pomiędzy achillesem a genesis bo obie są dosyć dobre, ale jak nie ma wyjścia to byłbym za genesis. Piękna bateria i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 JW 1112. To jest wyrzutnia. Ona i długo, długo nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Myślę ,że Genesis. Ewentualnnie Achilles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RaphIII 0 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 A ja jestem inny od was Achilles jest the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
blackcat 0
WYBIERAMY !!!!!!! Która z nich wybrali byście biorąc pod uwagę czas , wygląd i sZZZouU ^^
Która najbardziej zaciekawi , :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi