Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam kupić komplet rakiet XXL za 76zł. Jak myślicie czy to mi się opłaca.

Może już ktoś miał te rakiety to niech mi powie jak mu się spodobały i jakie miały efekty.[/b]

Opublikowano

Moim zdaniem się opłaca (ich cena hurtowa to 99.00zł)
A ztego co wiem , przy ich wielkości to muszą być dobre rakiety.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

to jest okazja a efekt maja naprawde super

Opublikowano

A gdzie Ty chcesz kupić XXL po 76 zł :shock: :?: :!:

Opublikowano

zaszła mała pomyłka to big daye kosztują 76zł a xxl 90zł. Sorka.

Opublikowano

Są to największe z rakiet dostepnych na rynku pirotechnicznym, średnica - 74mm, długość 150cm...- to chyba wszystko tłumaczy. Efekt z pewnością będzie oszałamiający.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Chris nie sugeruj się rozmiarami rakiety bo może być tak że przewyższa cię wysokością i szerokością a efekt ma taki jak np. "gwizdek" to tylko taka dobra rada na przyszłość
:smile:

Opublikowano
Chris nie sugeruj się rozmiarami rakiety bo może być tak że przewyższa cię wysokością i szerokością a efekt ma taki jak np. "gwizdek" to tylko taka dobra rada na przyszłość
:smile:

Z tym sie nie zgodze w przypadku Jorge gdyz ta firma daje naprawde ladne efekty nie tak jak inne firmy ;)
Opublikowano

Małe sprostowanie, jeżeli w dużej rakiecie znajdował by się taki sam ładunek jak w kung-fu to albo rakieta by nie wystartowała, albo po prostu poleciała krzywo... Wiadomo, że musi być więcej "ładunku" niż w zwykłej... a co do efektu to nie było by sensu przecież dać takiego samego efektu w XXL jak i w Jupiterze, czy Jumo-Jet'cie :|

Opublikowano

a ma ktos film tych rakiet :?: bo nie wiem czy sobie 1 szt. kupić

Opublikowano

Kup, nikt nie miał ich jeszcze, jedną sztuke kupisz i bedziesz wiedział wszystko :razz:

• 2 lata później...
Opublikowano

Jorge wycofało podobno tą rakietę ze sprzedaży bo się ich pytałem.