p12p12 0 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Witajcie chce kupic petardy i mam pytanie ktora byscie mi proponowali: 1. Shock 1 Jorge 2.Wariatka Jorge3. FP3/New 4. K02045.Piratki6. Wasze propozycjePetardy maja byc tylko z jorge.Pozdrawiam :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Numer 3 jest moim faworytem. Huk jak krachmeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gonskaaa 0 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Fp3 są niby dobre i ja je kupuje więc też bym ci je polecał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mantis 417 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 http://www.jorge.com.pl/fajerwerki-amators...ategoria-1.htmlPolecam:302 - TAŚMA - SERIA PETARDK0202S - SUPER CRACKERK0203-3 - TRIPLE-BANGSJC04 - BIG CORSAIRFP3 WariatkaPiratkiFP3/NEWJAJA DINOZAURA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RaphIII 0 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Ja osobiście lubię piratki fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 FP3 NEW - najbardziej opłacalne i najgłośniejsze z wymienionego towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 p12p12 0 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 O jak widze wiekszosc sa za FP3 new to je chyba kupie. A mam jeszcze prosbe co byscie mi proponowali w stylu widow makera? Z gory dzieki :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Żuki P0003. Może nie mają pisku i fontanny tak jak widow makery, ale mają przed wybuchem światełko i walą na prawdę porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 p12p12 0 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Wielkie dzieki A mam jeszcze jedno pytanie czy FP8 jest glosniejsze od FP3/New?Sadzac po wielkosci FP8 bez wachania zwycieza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
p12p12 0
Witajcie chce kupic petardy i mam pytanie ktora byscie mi proponowali:
1. Shock 1 Jorge
2.Wariatka Jorge
3. FP3/New
4. K0204
5.Piratki
6. Wasze propozycje
Petardy maja byc tylko z jorge.
Pozdrawiam :smile:
8 odpowiedzi na to pytanie