RaphIII 0 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 zdecydowałem się, że wezmę Show of Fireworks teraz tylko pytanie jakiego mam wybrać cena nie gra większej roli więc czekam na filmik lub sam kod czekam na odpPozdro,RaphIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 JW408, najlepszy SoF jakiego widziałem w akcji. - od 2,40 min bardzo dobrze widać jak piękna jest ta bateria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RaphIII 0 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 fakt bardzo mi się ona podoba ale czekam na dalsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 jak dla mnie JW408 jest do kitu JW56 jest najlepsza. JW77, JW59 słabsze, ale też spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Może weź kilka JW90? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 racja, zapomniałem o JW90. To także jest świetna wyrzutnia. Szkoda, że aktualnie ciężko dostać ją w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bandit1992 0 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 od 20s jest chyba jw1112 nieprawdaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witus 0 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Ja miałem dwie wyrzutnie z serii Show of Fireworks - JW402 oraz JW90. Obie zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie, choć wiem, że ta druga jest ostatnio dosyć trudno dostępna. JW402 to genialna wyrzutnia fan-shape - widownia będzie zachwycona :smile: Nie wiem jak z ceną w tej chwili, ale hurtowo chyba coś około 140-160 zł.Moje filmy tych baterii znajdziesz tu: i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Ahh, 140 - 160 zł hurtowo, to były dobre czasy :razz: We wspólnym kupowaniu możesz ew. kupić JW402 za 154 zł. Chociaż ja osobiście wybrałbym U31483 która z takimi samymi parametrami uwzględniając 25 % rabat we wspólnym kupowaniu kosztuje 126 zł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RaphIII 0 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 dobra zdecydowalem się jak znajde wezmę jw402 i jw90 do 2 wyjków zadzwonie to mi znajdą w hurtowni jakiejś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 JW408 to najbardziej efektowna(podobnie jak achilles) i dynamiczna wyrzutnia NWP.Miałem i JW408 i JW402 i zdecydowanie wg. mnie(widownia miała przeciwne zdanie) znacznie lepiej wypadła JW408.JW402 ma lekkie odstępy między strzałami , więc np. na finał odpada(chociaż układ FAN i wiry robią wrażenie).Za to dynamika w JW408 nie spada aż do samego wielkiego finału , więc powiem krótko -POLECAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RaphIII 0
zdecydowałem się, że wezmę Show of Fireworks teraz tylko pytanie jakiego mam wybrać cena nie gra większej roli więc czekam na filmik lub sam kod czekam na odp
Pozdro,
RaphIII
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi