blender 0 Opublikowano 13 Listopada 2009 Symbol:K300Nazwa: Triangle PetardaOpis:Glośna petarda lontowa,wykonana z tekturki, w ksztalcie trójkąta.Jedno op.-20 petard.Zdjęcie:Film oraz szczególowe info: http://www.sklep-militarny.com.pl/product_...products_id=530Cena hurtowa: 2.50 Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 13 Listopada 2009 A miałem zakładać temat o tym Kupiłem je dziś firawerkomanowi a on mnie prosi żebym je odpalił i ocenił.. ale po mojej ostatniej akcji z odpalaniem fajerwerków boje się cokolwiek odpalać przed 20 grudnia Jak będzie okazja to odpale, jak nie, to firawerkoman podzieli się z nami opinią.Na filmie który podałeś huk wydaje się być niezły, bo petardy swoim wyglądem respektu nie budzą ;P Cytuj
Kixlox093 0 Opublikowano 13 Listopada 2009 Miałem coś takiego tylko ze śmieszka 5szt w zestawie jakimś familijnym jak to to samo to trzeba uważać bo szybko wybucha a je............ ma mocne coś jak K208 seryjnie mówię 2lata temu takie coś miałem aż byłem zdziwiony 1 jak odpalałem to rzuciłem blisko z 2m jak to nie jeb............. to aż 30min byłem ogłuszony Cytuj
Gonskaaa 0 Opublikowano 13 Listopada 2009 Masz racje bo ja też to kiedys miałe...z początku myślałem że to jakiś szajs ale jak w;aneło to w uszach zaapiszczało ;o ;DD Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 14 Listopada 2009 Miałem je z odpustu po 50gr sztuka. Huk podchodzi pod srebrną piratkę. Cytuj
blender 0 Autor Opublikowano 14 Listopada 2009 Tak się sklada że niedawno kupilem ją w hurtowni superpowera Wbrew pozorom huk jest niesamowity! Miałem je z odpustu po 50gr sztuka. Huk podchodzi pod srebrną piratkę. To bardzo drogo, w hurtowni po 2.50 za 20 sztuk ,a u ciebie w odpuscie(!!!) aż 50 gr sztuka...W sumie wychodzi 10 zl za 20! Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 14 Listopada 2009 O tej petardzie można przeczytać że:Nowa jakość w dziedzinie petard hukowych. Cechącharakterystyczną produktu jest jego płaski, trójkątnykształt, mały rozmiar a jednocześnie bardzo silny efekthukowy uzyskany dzięki zastosowaniu nowych miesza-nek pirotechnicznych. Pod względem mocy porównywa-na z K0208, odpalana otwartym ogniem za pośrednict-wem lontu prochowego - zwłoka min. 3 sekundy. Petar-dy, dzięki ich kształtowi, można bardzo łatwo łączyć zesobą poprzez sklejenie uzyskując zwielokrotniony efekt. Petarda była HITEM wśród uczestników V Zlotu ASG "BASRA 2009", który odbył się w dniach 01-02.08.2009 r. w Ociosękach Info ze strony http://www.sklep-militarny.com.pl Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 19 Grudnia 2009 A więc tak ... Odpalałem ta petardę w zamkniętym terenie i to na pewno dało oddźwięk, ale i tak petarda bardzo dobra!Minusem jest to, że są jakoś źle zrobione i wysypuje się z nich proch ... Cytuj
mantis 433 Opublikowano 12 Września 2010 Mój filmik Trzeba przyznać, że mocniejsza niż się spodziewałem. Myślę, że porównywalnie z K0206.Polecam! Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 12 Września 2010 Tak to prawda. Na sylwestra miałem ich 2 paczki. Huk świetny, razem z Kamilem jak odpalaliśmy to byliśmy zaskoczeni jej mocą.Polecam Cytuj
RaphIII 0 Opublikowano 13 Września 2010 Jak na te rozmiary bradzo mnie ta petarda zaskoczyła ( pozytywnie oczywiście ) Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 25 Września 2010 Jak na swoją cenę, to dobra petarda. Huk jest naprawdę niezły. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 13 Października 2010 Nowy film tej petardy: Super petarda. Huk jest na prawdę bardzo dobry film jak wiadomo nie odwzorowuje go. Za cenę 4,50 mamy 20szt bardzo ciekawych petard. Na pewno na nie jednym zrobi wrażenie jej kształt. Polecam Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Widzę, że nikt inny się nie skarży na ten temat tylko ja.Nikomu z Was nie rozsypywał się proch z tych petard? Tylko ja miałem jakoś wadliwie złożone, że KAŻDĄ musiałem obklejać dodatkowo taśmą? Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 18 Grudnia 2010 U mnie wszystko bylo w porzadku. Z ani jednej nie wysypal sie proch. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 18 Grudnia 2010 U mnie też było git i jest git albowiem w tym roku też je mam Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Też je mam; trzy paczki (60 szt.). Są bardzo głośne i co do pytania - z żadnej się proch nie wysypuje! Pięknie, ładnie sklejone. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 25 Lutego 2011 Petardy całkowicie opłacalne za aktualna cenę. Sadze ze można za nie dac do 6zl/paczka. Wala porządnie jak na cenę i wielkość petardy. Mi proch się nie wysypywał. Są solidnie zrobione i dobrze zapakowane w woreczki po 10 sztuk. Po wybuchu zostaje z nich sporo małych kawałeczków papieru. Petarda wygląda niepozornie, ale naprawdę niezłe wali. Polecam! Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 dobry huk pewnie daje dobrze ułożona tekturka która dobrze trzyma i jest dobry h*jpozdrawiam ;D Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 24 Września 2011 Świetne petardy !Małe, płaskie o bardzo nietypowym kształcie ( trójkąt ), przez co wyglądają niepozornie, ale huk mają naprawdę duży ! Jeżeli ktoś ma okazje je kupić to naprawdę polecam, bo warto chociażby ze względu na ten nietypowy kształt o który wcześniej wspomniałem i przekonać się, że na te małe gabaryty walą konkretnie ! Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 22 Października 2011 Wiadomo kiedy bedą na Fajerwerkimarket? bo jakos ich nie widze ;S Cytuj
koksik234 0 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Miałem coś takiego tylko ze śmieszka 5szt w zestawie jakimś familijnym jak to to samo to trzeba uważać bo szybko wybucha a je............ ma mocne coś jak K208 seryjnie mówię 2lata temu takie coś miałem aż byłem zdziwiony 1 jak odpalałem to rzuciłem blisko z 2m jak to nie jeb............. to aż 30min byłem ogłuszony Ja też je miałem położyłem jednego w szczelinie wyrytej w piachu,, dobry 1m dłułgości miała podpaliłem lont w połowie nie zdążyłem uciec nawet 2m jak pier....... to na szczelina się zawaliła Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi