koksik234 0 Opublikowano 9 Grudnia 2011 kupiłem kiedyś 1 paczkę gdy odpalałem 1 myślałem e tam to dziadostwo oddaliłem się 2 m zajebał. tak że mi w uszach piszczało przez 10 min ((bardzo mocna petarda hukowa )) za 2 tyg jadę i kupie 5 paczek paczka na sklepie u mnie kosztuje 4zł za 20szt POLECAM JE W 100 PROCENTACH POZDRO Z KONSTANCINA Cytuj
SP1007 0 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Koksik,popieram w 100% petarda jest oplacalna.PS ja tez z Konstancina Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Dzisiaj jedna odpalilem i wyrzucilem naprawde aż sie zdziwilem łąddny huk blysk Cos blizej do fp3small Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Polecam tą petardę ma mocny huk jak za 5 zł to się opłaca Pozdrawiam KrychFire i Życzę Wesołych Świąt Cytuj
Amator 2 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dziś odpaliłem 5szt aż uwierzyć nie mogłem, że tak to wali mój brat stwierdził, że są mega Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Kupiłem 3 paczki tych petard na BF myślę,że dobrze się spiszą tak jak w komentarzach Cytuj
Gonzales 0 Opublikowano 8 Lutego 2012 Kupiłem 3 paczki tych petard na BF myślę,że dobrze się spiszą tak jak w komentarzach Nie będziesz, petarda jest bardzo głośna. Jak ona pomieści w sobie tyle towaru to toż to szok Również polecam! Cytuj
CapiWymiata 1 Opublikowano 11 Lutego 2012 Moje musiały być jakieś stare albo wilgotne bo można było je rozkleić i pobawić się prochem. CW 1 Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 18 Lutego 2012 Bardzo pożądane petardy, byłem pod wielki wrażeniem. Pozdrawiam CV 1 Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Petardy naprawdę miały dobry huk.Niespodziewałem się tego po nich.Polecam w 100%! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi