polak7 0 Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam!Gdzie można kupić w Internecie Petardy Cobra 6 i Achtung z Hestii?Pozdrawiam Polak7 Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 15 Listopada 2009 Skąd żeś wytrzasnął te Cobry? Jesteśmy w Polsce i mamy polskie, a nie holenderskie petardy. Co do achtungów z hestii to można je zastąpić ATN3 z jorga, mają identyczne parametry i taki sam huk. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam!Gdzie można kupić w Internecie Petardy Cobra 6 i Achtung z Hestii?Pozdrawiam Polak7 Jeśli chodzi o Achtungi z Hestii to na FK są :razz: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 15 Listopada 2009 Czytaj dokładnie opis" Cena za 12 szt Dostawca - JORGE " Cytuj
blender 0 Opublikowano 15 Listopada 2009 A po co ci achtungi z hestii?Nie wystarczą zamieniki np.: z jorge?bo z jorge są na fajerwerkimarket.pl ...I zależy jeszcze jakie byś chcial:,...i tak można wymieniac, w nieskończoność: nazwe,cene,wielkosc... Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 15 Listopada 2009 Co wy piszecie?!?!?!? przecież żaden "zamiennik" nie dorównuje achtungowii hestii...Żeby nie było offtopu:Nie wiem jak jest u ciebie ale one u mnie są w różnych sklepach ogrodniczych oraz w takiej hurtownii chemicznej Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 16 Listopada 2009 no wlasnie atn3 to to samo tylko od jorge'a Jednak chyba ja się nie skuszę wolę hestie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi