Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 A więc zbliża się sylwester.Potrzebuje duuuużo tanich [20-40zł] wyrzutniPolećcie mi takie najbardziej kolorowe i najlepsze waszym zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Dużo, tzn. ile masz łącznie do wydania na same wyrzutnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 TXB422 - LITTLE PALM TREE TXB498 The Magic KeyTXB602 Backyard FunTXB604 - MAGMA TXB605 - SKY BUSTER TXB611 - STARS RAIN BIG BANG MARS - JW07 U31439 - LILY MAGNOLIAP7043 GOLIAT U17017 - GOLDEN WATERFALL U31418 Three Colours BIG BANG PLUTON - JW05JW168 Imagine CUDAK BATTERY - JW25 ===Wszystko co małe, fajne i warte kupna :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Do wydania na wyrzutnie mam 100złMoże ktoś jeszcze się udzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Wenus, Bin Bang Solaris, Red Meteor, Babel, Blue Neon, U31418, Black Mack, P7050. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 wenus i solaris to badziewie.Red meteor i babel to praktycznie to samo, sam red meteor wystarczy.------------------------------------------------------Ja polecam Cudaka, Condora, Gulwera, Borneo, JW168, marsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mlody 0
A więc zbliża się sylwester.
Potrzebuje duuuużo tanich [20-40zł] wyrzutni
Polećcie mi takie najbardziej kolorowe i najlepsze waszym zdaniem
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi