Skocz do zawartości

Wasza ocena firmy Jorge  

281 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• 1
      10
    • 2
      3
    • 3
      3
    • 4
      24
    • 5
      56
    • 6
      185

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko o firmie Jorge. Dlaczego ona? Co o niej sadzicie?...

Opublikowano

Jak dla mnie najlepszy importer. Chyba najbardziej dostępny w kraju. Nie mam problemu z kupnem ich fajerwerków nawet w okresie poza Sylwestrem. Co roku można spodziewać się masę nowości. Ich sprzęt ma świetne poligrafie (etykiety), na które po prostu uwielbiam się patrzeć. Fajerwerki są bezpieczne, mają świetne efekty i są niedrogie. Stanowcza większość pirotechniki jaką kupuję jest oznaczona logiem Jorge.

Opublikowano

Większośc petard i art. pirotechnicznych w życiu kupiłem ze znaczkiem Jorge na opakowaniach. Jakosc na najwyższym poziomie, a cena też jest przyzwoita

Opublikowano

najlepsza firma fajerwerki bezpieczne tanie i maja super poligrafie i dlatego lubie jorge

Opublikowano

Co tu dużo gadać ta firma RLZ !!!
Najlepsze produkty adekwatne do ceny.

Opublikowano

Zgadzam się ze wszystkimi postami u góry.

Opublikowano

Jak dla mnie firma Jorge jest najlepsza na rynku.

Opublikowano

Najlepsza? To mało powiedziane!! Według mnie to jedyna firma godna polecenia!

Opublikowano
Minus dla Jorge za to że nie ma w swojej ofercie petard klasy "duży achtung" czyli KO212

Jorge stawia na wyrzutnie i rakiety i moździerze - stawia na efekty na niebie, a nie na jakieś huki...
Opublikowano

masz racje witus ! Jorge ma najlepsze artykuły pod względem EFEKTÓW na nie HUKU !!!

Opublikowano

Pod względem huku wcale nie odbiega. Odpalcie sobie CKM. Wyrzutnie też co robią hałasu.

P.S. Albo Wariatki, które od niedawna można znaleźć w ich ofercie.

Opublikowano

A które wyrzutnie Jorga z tych nienajdroższych robią najwięcej hałasu ?

"a nie na jakieś huki..." ale pojechałeś.
Akustyka sylwestra to podstawa !

Opublikowano

Naprawde dobra firma,wielki wybór.Nie wyobrażam sobie sylwestra bez jakiej kolwiek fajerwerki,petardy z tej firmy ... :twisted:

Opublikowano

niewiarygodne, ale koleś który ma na imię Sławek ze sklepu www.vmax2.pl sprzedaje artykuły
za cenę niższą niż cena hurtowa. np. może mi sprzedać wyrzutnię JW45 za 115zł, a hurtowa cena to 122zł :mrgreen: chyba mam znajomości :mrgreen: kupiłem tam 2 paczki powyżej 200zł to koleś mnie polubił :mrgreen:

Opublikowano

Powiem krotko : Najlepsza firma jaka moze byc :!:

Opublikowano

Mają BARDZO DOBRE Fireworksy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

SUPER firma na tego sylwka jak i zawsze mam z tej firmy fajerwery pOLECAM :mrgreen:

Opublikowano

Zagłosowałem na 6 , bo do fakerwerków tej firmy mam tylko dostęp ... hestia,tropic i śmieszek to na odpustach ... ;)

Opublikowano

to mój pierwszy rok z Jorge miejmy nadzieje ze owocny :grin:

Opublikowano

Mój też. W tym roku praktycznie 2/3 stuffu to jorge. Ale przede wszystkim będę miał okazje porównać dwie wielkie firmy, hestia i jorge, ponieważ mam praktycznie identycznej wielkości rakiety z tych importerów.

Opublikowano

U mnie 3/4 to produkty Jorge. W szczególności petardy, wyrzutnie oraz rakiety.

Opublikowano

Zobaczymy jak się beda sprawowac te produkty z jorge.

Opublikowano

Na bank bedziecie z nich zadowoleni zawsze je mialem mam i bede mial

Opublikowano

Moją ulubioną firmą jest "Jorge".Z moich wszystkich fajerwerek 5/6 jest z Jorge.Zawsze jestem zadowolony z efektów.