brenzo500 1 Opublikowano 18 Listopada 2009 Bardzo fajny sklep z fajerwerkami Dragon. W sklepie można nabyc bardzo ciekawe produkty o rzadko spotykanych efektach, a szczególnie wyrzutnie profesionalne. Ciekawsze produkty to; U5056 - wyrzutnia kątowa o bardzo ciekawym schemacie strzelania słońce pirotechniczne petardy ko208 6 sztuk za 3zł! Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 18 Listopada 2009 Bardzo fajny sklep z fajerwerkami Dragon. W sklepie można nabyc bardzo ciekawe produkty o rzadko spotykanych efektach, a szczególnie wyrzutnie profesionalne. Ciekawsze produkty to;U5056 - wyrzutnia kątowa o bardzo ciekawym schemacie strzelaniasłońce pirotechnicznepetardy ko208 6 sztuk za 3zł! Mógłbyś adres dać? Cytuj
Poki 17 Opublikowano 18 Listopada 2009 Paradoks jaki występuję w sklepie przy tej hurtownii jest taki, że niektóre produkty są droższe niż u jakiś sezonowców co np. sprzedają w garażu fajerwerki w grudniu. Przykładowo Big Jumbo. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 19 Listopada 2009 To przeczyłoby zasadom biznesu. Przecież importer nie może sprzedawać po cenach hurtowych, bo wtedy nie zaopatrywaliby się u niego inni hurtownicy, bo na produkty tej firmy nie byłoby popytu. Spowodowane byłoby to tym, ludzie mogliby kupić taniej niż u sprzedawcy prosto u hurtownika. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 19 Listopada 2009 Dlatego był to dal mnie paradoks, którego do dnia dzisiejszego nie rozumiem. Podobnie z wyrzutnią Golden Shower było. Z ekonomicznego punktu widzenia wytłumaczyć tego nie potrafię. Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 19 Listopada 2009 Nie wiem jak u was ale mi coś linka aktywacyjnego nie przysyłają ;/ Jak ktoś ma konto mógł by mi odpowiedzieć czy da się kupić wyrzutnie profesjonalne ? poprzez zakup online oczywiścieTroche informacji od dragona:Dzień dobry,Proszę przeprowadzić rejestrację ponownie, błąd został usuniety. Jesteśmy w trakcie konfigurowania sklepu, za utrudnienia przepraszamy. Zamawianie produktów za pomocą sklepu będzie możliwe dopiero od 1 grudnia obecnie można to zrobić za pośrednictwem poczty elektronicznej. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Fajny sklepik może za rok zrobie tam zakupy, bo jak widze efekt w dobrych cenach Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja co rok u nich kupuje, i jeszcze nigdy sie nie zawiodlem na efektach, maja tam fajerwerki ciekawych firm takich jak tropic, weco , union, a takze sporo swoich wyrobow. Jedyne co mi sie nie spodobało to kilka petard, tak to ze wszystkiego byłem zazdowolony, maja spory wybor wiec jest w czym przebierać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi