Skocz do zawartości

Wasza ocena firmy Hestia  

166 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• 1
      15
    • 2
      10
    • 3
      16
    • 4
      32
    • 5
      41
    • 6
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie polecam JORGE!!
Hestia forewer !!!

Opublikowano

Jak już to 'forever'...
Poza tym mógłbyś użyć choć kilku argumentów.

Opublikowano
nie polecam JORGE!!
Hestia forewer !!!

chyba nie znasz się za bardzo na fajerwerkach. To właśnie Jorge jest najlepszą firmą. Może po prostu nie miałem fajerwerków firmy Jorge i tak uważasz. :???:
Opublikowano

Zobaczcie z kąd on jest (Ukraine , Kharkov) , a potem komentujcie...

Opublikowano
Poza tym mógłbyś użyć choć kilku argumentów.

Argument :
1) Jakośc
2) Bezpieczenstwo
3) Niskaja cena
4) Ładny efecty(zwłaszcza nowy pozycji HE0900-HE1062)
Opublikowano

Miło nam, że interesujesz się polskimi fajerwerkami. Hestię też cenimi jako importera i trzeba przyznać, że nie pogardzę ich Achtungami i Circoblitzami, bo mają bardzo dobre. To, że nie lubisz Jorge to twoja opinia, ale jak dla nas jest ona zbyt pochopna. Jak dla mnie obydwie firmy dobre, tylko, że Jorge w Polsce jest popularniejszy i łatwiej o jego towary.

Opublikowano

Ja wspołpracuju z Hestia weższy 10 lat, od Jorge nikt ne pracuje :neutral: a Hestia ta Tropic dobrze wiedziec :cool:

Opublikowano

Mantis ma racje obydwie firmy są dobre i jorge i hestia,a jeśli chodzi mantis o fajerwerki hestii to u mnie raczej prędzej dostanę fajerwerki hestii mówie o supermarketach itp....ale z jorgiem też nie mam problemów bo jest EKOPLAST :D

• 3 tygodnie później...
Gość Bunny kill
Opublikowano

ta firma jest fajna mam jej peardy i dobrze sie znich szcsela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

moja ulubiona firma od dziecka, sylwek 02/03 to było 40% jej produktów a reszta to był Śmieszek i ciut Jorga, jakoś zawsze mnei przegonywała ta firma, mają bardzo ładną strone choć pamiętam jak jeszcze niedawno z rok temu to była porażka, ale ta informacja o zmianie trwała 3 lata więc hehe, szczerze polecam tą firme, pomimo że piccolo to mają słabiutkie, bo siarka odpada POLECAM!! :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich interesantów forum ! Tego roku na Hestii będzie bogatej nowej produkcji ( głównie Fajerwerki profesjonalne ) a tak samo rzymskie świece kaliber 1,2" - 2".

Gość Felix
Opublikowano

No i co z tego :roll: Na Fajerwerki profesjonalne nikt nie ma z nas (chyba) koncesji
Ja z Hesti to tylko lubię
Dużego korsarze
Małe Czyli Picollo
Samoloty
i Wulkany

inny nie Wolę Jorge mój pierwszy porządny zestaw (stuff) na nowy rok byl złożony z produktów firmy jorge :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hestia po tym sylwku dostanie ode mnie 3. Oceniam głównie po petardach bo nie mam zamiaru kupować nic ''dobrego'' z tej firmy. Ceny dość wysokie, poza tym często zdarzają się niewypały.

Opublikowano

Hestia nigdy nie przepadałem ale w tym roku kupiłem wyrzutnie Mega space show i byłem z niej bardzo zadowolony :mrgreen:

Opublikowano

Ja dałam 5 ponieważ mają dobre fajerwerki... ale :smile: "Hestia Bezpieczne fajerwerki" nie są tak do końca bezpieczne często mają przedwczesny wybuch... :neutral:

Opublikowano

Tiaa "bezpieczne fajerwerki" aż tak bezpieczne, że aż niewypały :neutral:

Opublikowano

Hestia-nawet nawet.
Może być ale cena i niewypały odstraszają!

Hestia-bezpieczne fajerwerki!
Bezpieczne ponieważ brak ładunku pirotechnicznego, dzięki temu nic nikomu nie zrobisz!
(no chyba że odpowiednio mocno przywalisz)

Najlepiej Hestia oglądać, ale nie kupowac :P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dałem 4, Hestia to monopolista w moim województwie, do tej pory większość fajerwerków miałem z tej firmy :) Nie jest miłe to, że produkty hestii sprzedaje się po cenie 2x większej od hurtowej. Ale przynajmniej ich artykuły są dość bezpieczne

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Hestia to mój najlepszy importer fajerwerek,ponieważ z ich kupnem nie mam problemu,a także oferują dobre ceny,wysoką jakość i oczywiście bezpieczność.Wysoka jakość,bo nigdy sie nie zawiodłem nie zdażył sie niewypał itp,a Bezpieczność,bo mają opóźniony wybuch(dotyczy oczywiście petard).Tej firmie daje ocene 5/6.Jeśli chodzi o spory typu "rakiety z kung fu są lepsze od największych rakiet z hestii" daje czas do stycznia kiedy spróbuje nagrać kamerką obydwie rakiety.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja z Hesti polecam petardy i rzymskie ognie natomiast zawiodłem się na rakietach.

edit mpi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wkrótce będę mieć bogaty video produkcji firmy "Hestia", mogę roztasować na youtube

Opublikowano

Anton będziemy wdzięczni jeśli to możliwe to pozamieszczaj te filmy Hestii bo ciężko jest zdobyć

Opublikowano

Dokonam wszystko możliwe, po to, żeby Wy je dojrzeliście :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prodkuty hestu kupisz w Poznaniu W Selgorsie :mrgreen: :wink:

Opublikowano
Prodkuty hestu kupisz w Poznaniu W Selgorsie :mrgreen: :wink:

po 2 razy większych cenach ale jeśli ci chodzi o to co mpi napisał to on mówił o trudno dostępnych filmach, a nie produktach ;P
w tym roku może będę miał kolejny filmik następnego rodzaju tropikala