Gonskaaa 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Miał może ktoś tą rakiete ?Jest ona na fm ale jak sie doczytałem to cena za jedną sztukę wynosi 33.75 złJak za taką cene to może jakiś dobry efekt...prosze o pomochttp://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=670&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 fireman mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gonskaaa 0 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 No efekt świetny ale to i tak za drogo jak za jedną sztuke i dlatego nie wiem czy brać czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Ja bym nie brał ... policz sobie tak...takie efekt 25x ile kosztuje?a ile kosztuje dobra wyrzutnia z podobnymi efektami? masz wyjaśnienie.ale jezeli wolisz rakietki to bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gonskaaa 0 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 No tak bo za prawie 38 zł juz moge kupic jakąś wyrzutnie I dlatego chyba z niej zrezygnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 nie bierz tego shitu, jak ktoś bardzo lubi rakiety to weźmie 2 paczki perfectów (z rabatem) a jesli nie to np. ng13 (też z rabatem)Takie duże rakiety to syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gonskaaa 0 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Już sie rozmyśliłem co do nich...w to miejsce wole co innego. Dzięki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Już sie rozmyśliłem co do nich...w to miejsce wole co innego. Dzięki za rade jeśli chodzi o rakiety duże to jak chcesz zainwestuj w jr27. wychodzi 25zł za sztuke, a efekt powalająco wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 A w wyrzutni za 25 będziesz miał 19 powalających strzałów :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gonskaaa 0 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 a gdzie znajde tą jr27 ?a pozatym to powinienem mieć jakiś mały przypływ gotowki więc dokupie napewno jakąś wyrzutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 na fm.pl masz. 2 sztuki za 51zł. filmiki tez tam masz. co prawda w jednym troche efekt uciety, ale doskonale widac jak wielki ten efekt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gonskaaa 0 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Postaram sie je zakupić bo mają naprawde syty efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Banba 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 :mrgreen: ja bym jedna wziął :mrgreen: tu masz nawet dobry kaliber i wielkosc :mrgreen: 2,5 :grin: :grin: :grin: sam jedna wziąłem z ciekawosci :mrgreen: cena taka wielka nie jest jesli kupujesz z nami z rabatem 30 % 23 zł za sztuke wychodzi :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 ja tez moze ja wzme bo na atmicy mnie raczej nie stac (no chyba ze mozdzierz nie przyjdzie) wiec moze sie na 1 stuke skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Kompletnie nie opłaca się brać tej rakiety. Cena ponad 30zł za jeden strzał :shock: :shock: , który w dodatku zbytnio nie zachwyca. Zamiast tego możesz mieć taką świetną baterię jak JW168 czy condora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gonskaaa 0 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Już z niej zrezygnowałem...nie opłaca sie tak jak mówisz mpi wezme za tą cene jakąś wyrzutnie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kryspinek2008 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Taką Rakietę Znalazłem W Nowy Rok ( Czerwoną) Efekt Bardzo Dobry Na Twoim Miejscu Bym Ją Wziął Ale Rób Co Chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gonskaaa 0
Miał może ktoś tą rakiete ?
Jest ona na fm ale jak sie doczytałem to cena za jedną sztukę wynosi 33.75 zł
Jak za taką cene to może jakiś dobry efekt...prosze o pomoc
http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=670&lang=pl
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi