Kamilegionista 0 Opublikowano 20 Listopada 2009 Symbol: SP1007Nazwa: Super TopCena: 7 zł (10 szt.)Zdjęcie: http://i47.tinypic.com/ifzshu.jpgFilm:Byłem dziś w hurtowni i wziąłem sobie dwie takie petardy na spróbowanie, postaram się niedługo dać ocene.EDIT. Petarda po prostu świetna, wali tak że czułem taką fale jak wybuchła Świetna, postaram się ją kupić jak jeszcze będe w SP! Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Na jakiej ze stron internetowych można ją nabyć? Jeśli to co mówisz to prawda i wali to mocniej niż La Bomba, to jestem pod wrażeniem. Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Nie wiem czy w ogóle w necie gdzieś są one dostępne, czy tylko w hurtowni SP. Cytuj
benny10 0 Opublikowano 4 Grudnia 2009 A ty w tej hurtowni normalnie sobie pojedyńczo kupujesz? czy co ? Przciez w hurtownii tylko hurtowo Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Tam jest jednocześnie hurtownia i sklep. Można na sztuki kupować. Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2009 Dziś kupiłem paczkę tych petard.Porównam je jakoś w święta z La Bombą Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 3 Stycznia 2010 filmik tej petardy: za 7PLN to jest cudo!! Polecam w 100% petarda dorównuje La Bombom. Film jak każdy nire odwzorowuje prawdziwego huku tej petardy. Cytuj
Powerade 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Z tego filmiku mozna stwierdzic ze saa nawet bardziej oplacalne niz niektore achtungi, huk niesamowity Cytuj
Saek 1 Opublikowano 5 Grudnia 2010 (edytowane) Oto jej dane "statyczne" śr. zewn. 24mm dł. 102mm masa ~40g Porównanie FP3N, Super Top, Wrecking Bomb http://www.brodi.xce.pl/FP3_STop_WB.jpg Edytowane 5 Stycznia przez Saek Cytuj
SP1007 0 Opublikowano 28 Listopada 2011 Moim zdaniem najlepsza petarda w stosunku cena-jakość.Jest to dla mnie obowiązkowy zakup od 2 lat.Pod względem mocy jest bardzo mocna, wsadzcie sobie ja pod garnek a pozniej FP3 tylko na betonie.U mnie pod małym garnkiem lata na dobre 50 m! Cytuj
koksik234 0 Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Z tego filmiku mozna stwierdzic ze saa nawet bardziej oplacalne niz niektore achtungi, huk niesamowity Kur.. debilu filmik ukazuje zawsze 1/4 głosu i mocy wybuchu achtungi są do d*py w porównaniu z tymOstrzeżenie za obrazę użytkownika. Edytowane 9 Grudnia 2011 przez velibrum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi