Adri 1 Opublikowano 20 Listopada 2009 Cześć,ATN3 kosztują na FM 45zł za 12sztuk - odpowiednik achtunga z hestii niby to jest.Mega Jumbo - 26 zł za 10 sztuk.I mam takie pytanie, czy ATN3 są lepsze od Mega Jumbo ?Co się bardziej opłaca 2x Mega Jumbo czy Mega Jumbo i ATN3.Bo mam zamiar zamówić 1xMJ i 1xAtn3.Pozdro, Adri. Cytuj
0 Saek 1 Opublikowano 20 Listopada 2009 Miałem obydwie petardy rok temu. Pod względem natężenia dźwięku jak i barwy nie słyszałem różnicy. Doszedłem do wniosku że nie warto kupowac ATN3.http://www.oranek.user.icpnet.pl/pety.htm Cytuj
0 markosz 0 Opublikowano 23 Listopada 2009 A jesli porownac by to do Achtungow z Hesti to daja jakos rade?? Cytuj
0 Adri 1 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 ATN3 od Jorge'a to odpowiednik Achtunga z Hestii. Cytuj
0 markosz 0 Opublikowano 23 Listopada 2009 No ale z tego co pisza wyzej to nie warto brac ATN3 wiec.... Cytuj
0 Adri 1 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 Więc...kup Mega Jumbo :razz: . Za cenę ATN3 masz prawie 2 paczki Mega Jumbo.1 atn3 wychodzi - 3,75zł za sztukę1 mega jumbo - 2,6zł Cytuj
0 Janek_92 1 Opublikowano 24 Listopada 2009 Osobiście odradzam Mega Jumbo. Miałem całą paczke w zeszłym roku z Top10 i żałuję, że nie przeznaczyłem pieniędzy na coś innego. 2 niewypały, a huk o wiele mniejszy niż można się spodziewać. Tylko jedna sztuka mnie mile zaskoczyła. Była naprawde mocna, ale sądzę, że to jedna na ileś sztuk. Mega Jumbo Nie Polecam !! Cytuj
0 markosz 0 Opublikowano 24 Listopada 2009 Ehhh mam nadzieje ze twoj przypadek byl odosobniony... bo ja tu posluchalem opinii i wziolem paczke mega jumbo....Bede i tak probowal jeszcze gdzies na miescie zdobyc achtungi z hesti ale zobaczymy czy sie uda.... Cytuj
0 Janek_92 1 Opublikowano 24 Listopada 2009 Markosz to dam Ci dobrą radę. Zawsze zawieszaj gdzieś Mega Jumbo za ten szturek. To da Ci prawie 100%, że wypali. Cytuj
0 markosz 0 Opublikowano 24 Listopada 2009 No niestety bede tym sie bawil na plazy wiec tam moze byc ciezko :mrgreen: Szkoda ze nie maja achtungow na FM.... Cytuj
0 Saek 1 Opublikowano 24 Listopada 2009 A ja polecam Mega Jumbo.Wiele osób narzeka na te petardy nie wiem od czego to zależy.Ja miałem całą paczke z "Korsarza" i wszystie wypaliły i to z jaką mocą ! Cytuj
0 Adri 1 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 Ja też rok temu miałem Mega Jumbo - i wszystkie waliły porządnie. Każdy wypalił.Zakupiłem 2 opakowania na FM. Cytuj
0 baster88 0 Opublikowano 25 Listopada 2009 ja też miałem kilka sztuk i przyznam że mocno strzelały,tak więc polecam. Cytuj
Pytanie
Adri 1
Cześć,
ATN3 kosztują na FM 45zł za 12sztuk - odpowiednik achtunga z hestii niby to jest.
Mega Jumbo - 26 zł za 10 sztuk.
I mam takie pytanie, czy ATN3 są lepsze od Mega Jumbo ?
Co się bardziej opłaca 2x Mega Jumbo czy Mega Jumbo i ATN3.
Bo mam zamiar zamówić 1xMJ i 1xAtn3.
Pozdro, Adri.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi