goge5ta 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 Symbol: JW338 Nazwa: brak Kaliber: 50mm Cena- okolo 500 zł Czas wznoszenia: 3 Ilość strzałów: 49 s. Układ efektu: I Moim zdaniem jedna z najlepszych wyrzutni , efekt jest poprostu powalajacy... Fotka: http://i19.tinypic.com/4m9a0cl.jpg Filmik: Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 Z tego co wiem to tej wyrzutni też nigdzie bez pozwolenia nienabędziesz... Cytuj
Piros 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Przecież można można napisać list do wojewody .Więc w czym problem :?: Sam niedawno poprosiłem wojewodę o pozwolenie. Nie pytał się nawet na co mi to pozwolenie. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Przecież można można napisać list do wojewody .Więc w czym problem :?: Sam niedawno poprosiłem wojewodę o pozwolenie. Nie pytał się nawet na co mi to pozwolenie. Ale nie chodzi o zezwolenie na strzelanie tylko o to że jak nie masz koncesji to WP nie dostaniesz. Czytajcie ze zrozumieniem :roll: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Przecież można można napisać list do wojewody .Więc w czym problem :?: Sam niedawno poprosiłem wojewodę o pozwolenie. Nie pytał się nawet na co mi to pozwolenie. Ale nie chodzi o zezwolenie na strzelanie tylko o to że jak nie masz koncesji to WP nie dostaniesz. Czytajcie ze zrozumieniem :roll: Ehh.Nie musisz mieć koncesji by kupić produkty pro(przynajmniej w praktyce).Za przykład może służyć Ci kilku userów z tego forum.Produkt pro kupujesz jako usługę - pokaz - i wtedy nie martwisz się o żadną koncesje.Sztuką jest kupić taką wyrzutnie po cenie hurtowej lub nieco wyższej , a nie dwu-krotności tej ceny. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 3 Stycznia 2010 FireMan właśnie chodziło mi o kupno. W praktyce to pewnie, że można kupić, ale gorzej jak policja zobaczy że to WP, sprawdzi że nie ma się koncesji to będzie nie ciekawie . Cytuj
marcin09 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 E tam gdbym miał nie zobaczyli by. ; p tylko gdzie to kupić? o ! I bez koncesji. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 3 Stycznia 2010 E tam gdbym miał nie zobaczyli by. ; p tylko gdzie to kupić? o ! I bez koncesji. Jakbyś miał takich sąsiadów jak Pan prowadzący sklep "Fajerwerki dla Ciebie" to dwa razy byś się zastanowił zanim byś kupił bez koncesji. A co do zakupu to jak ma się dojścia to bez problemu kupisz Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie musisz mieć dojść , wystarczy google.pl i trochę chęci Poza tym ja nie trzymam tego za szybą na korytarzu , ani na balkonie , żeby sąsiedzi widzieli :razz: Jak się postarasz to i szeleczki 4" dostaniesz , przykładem jest mod z mojego forum :mrgreen: Cytuj
FajerwerkiArek 0 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ja tez chcialem na urodziny kupic jw338 ;(i nie wiem gdzie dostac ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi