Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: TXR793
Nazwa: Absolut

3 rakiety w opakowaniu.

Film: http://www.youtube.com/watch?v=ot0xyMf2Bgk (3 rakiety na filmie, made in holendrzy)

Zobaczcie na porównanie z ręką, one są naprawdę wielgaśne. Lecz efekt aż tak bardzo nie powala.

Opublikowano
Symbol: TXR793
Nazwa: Absolut

3 rakiety w opakowaniu.

Film: http://www.youtube.com/watch?v=ot0xyMf2Bgk (3 rakiety na filmie, made in holendrzy)

Zobaczcie na porównanie z ręką, one są naprawdę wielgaśne. Lecz efekt aż tak bardzo nie powala.

No nie wiem... Mi się bardzo podobają te rakiety ;)
Opublikowano

efekty napewno nietypowe. inne niz wszystkie rakiety mają, ale w tej cenie wolałbym big day, R2,5 czy JR27. Jednak imho takie efekty to do wyrzutni.

chociaz musze przyznac ze same rozmiary są nieziemskie

Opublikowano

bardzo dobre rakiety wielo strzałowe :mrgreen: super co tu duzo mówić
:mrgreen: tylko cena mogła byc troszke nizsza 82 zł to jednak dla niektórych drogo :twisted: :twisted:

:spam::spam::spam: ps własnie przed chwila poprawiłem sprawdziłem na Fm

Opublikowano

przecież ma na FM. cena za komplet 82zł

Opublikowano

fakt ze troche drogo ale efekt bardzo dobry. jak bym mial wiecej pieniedzy to bym sobie pozwolil na cos takiego. na filiku podobal mi sie efekt tej trzeciej rakiety.

Opublikowano

To prawda efekt bardzo ładny lecz 80zł za 3 rakiety to już przegięcie :/ lepszym rozwiązaniem była by raczej paczka rakiet BIG DAY.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem je i jestem bardzo ciekawy efektu,jestem ciekawy czy pobiją Big Day bo też je mam.

[ Dodano: 2010-01-02, 16:55 ]
Odpaliłem i podobają mi się bardzo.
Duży rozbłysk i mają nawet po trzy otwarcia.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

najlepsze rakiety jakie wiedziałem a jak jakosc cena 5/10

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

teraz się opłaca je kupić na FM bo są po 58 zł :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja sobie kupie te rakietki na Sylwestra 2011/2012 mam nadzieje ze nie będą uszkodzone :D cena ich teraz na fm wynosi 69.99zł.

Opublikowano

ja bym za to 70zł nie dał ale jak kto woli :happy: ja kupiłbym black cata np.

A co to za porównanie? Przecież nie porównuje się rakiet i wyrzutni bo to zupełnie co innego. Owszem rakiety może są i drogie, ale efekt mają świetny. Jednak mało kto tak drogie rakiety bierze bo za te 70 zł mamy tylko 3 rakiety, ale kto co lubi. Zastanawiam się czy może by ich nie wziąć w tym roku (50 zł to już sporo niższa cena niż 70 zł :P )