Witam mam prosbe do fachowcow to bedzie moje pierwsze takie duze fajerwerkowanie w dodatku ma to byc tez niespodzianka dla narzeczonej bo akurat teraz mamy mala rocznice :mrgreen:
Mysle ze bedzie to pierwsze i ostatnie takie duze wylozenie gotowki na ten cel wiec chcialbym to zrobic tak zeby mojej przyszlej zonce i znajomym koparki do ziemi poopadaly :razz:
Narazie to co wymyslilem i dostalem male podpowiedzi...
SHOW OF FIREWORKS - JW408 EXCLUSIVE COLLECTION - JW401 JW39 NEW BIG BANG MARS - JW07 x2 BIG BANG PLUTON - JW05 JW2000 BLACK CAT - JW42 CUDAK BATTERY - JW25 x2 JW168 Imagine x2 JW31 Crazy Whistling Comets
Zostaje jeszcze ok 240zl na wydanie jesli wszystko pójdzie dobrze z programem wspolnych zakupow...
Kusi mnie strasznie jeszcze JW418 achilles i nie wiem czy czasem nie dolozyc do niego skoro ma byc ten rabacik
Mile widziene podpowiedzie na co jeszcze mozna wydac :mrgreen:
Jesli chodzi polaczenie to pomyslalem zeby dac:
JW05 + JW07 JW39 NEW + JW07 2x cudak JW39 NEW +JW31 Crazy Whistling Comets
Jesli ktos ma propozycje co dodac moze , usunac albo zamienic to bede bardzo wdzieczny bo tak jak pisze to moj pierwszy raz :razz:
Pytanie
markosz 0
Witam mam prosbe do fachowcow to bedzie moje pierwsze takie duze fajerwerkowanie w dodatku ma to byc tez niespodzianka dla narzeczonej bo akurat teraz mamy mala rocznice :mrgreen:
Mysle ze bedzie to pierwsze i ostatnie takie duze wylozenie gotowki na ten cel wiec chcialbym to zrobic tak zeby mojej przyszlej zonce i znajomym koparki do ziemi poopadaly :razz:
Narazie to co wymyslilem i dostalem male podpowiedzi...
SHOW OF FIREWORKS - JW408
EXCLUSIVE COLLECTION - JW401
JW39 NEW
BIG BANG MARS - JW07 x2
BIG BANG PLUTON - JW05
JW2000
BLACK CAT - JW42
CUDAK BATTERY - JW25 x2
JW168 Imagine x2
JW31 Crazy Whistling Comets
Zostaje jeszcze ok 240zl na wydanie jesli wszystko pójdzie dobrze z programem wspolnych zakupow...
Kusi mnie strasznie jeszcze JW418 achilles i nie wiem czy czasem nie dolozyc do niego skoro ma byc ten rabacik
Mile widziene podpowiedzie na co jeszcze mozna wydac :mrgreen:
Jesli chodzi polaczenie to pomyslalem zeby dac:
JW05 + JW07
JW39 NEW + JW07
2x cudak
JW39 NEW +JW31 Crazy Whistling Comets
Jesli ktos ma propozycje co dodac moze , usunac albo zamienic to bede bardzo wdzieczny bo tak jak pisze to moj pierwszy raz :razz:
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi