pokepim 0 Opublikowano 23 Listopada 2009 http://i47.tinypic.com/3325gfr.jpgfota stuffuna dole jest jeszcze macrocosmos IIIopłaca sie ten stuff brać?wychodzi nieco ponad 400zł po odjęciu rabatu 25%Chyba że coś zmienić, jak już mówiłem wcześniej rakiet nie wywale raczej myśle o wyrzutniach czy czegoś nie wywalić albo dodać za maks 20zł Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 23 Listopada 2009 Babel mi się nie podoba, zamieniłbym go na Magmę, albo Sky Bustera z Triplexa. Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 23 Listopada 2009 Plan świetny. Jak najbardziej opłaca się go brać. Za 20 zł proponuję wziąść jeszcze Red Meteora. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 23 Listopada 2009 Trochę słabiutki plan. Zdecydowanie za dużo rakiet. Zrób tak:Wyrzuć:Diabolo JR4i festiwalai zamiast tych 2 zestawów weź coś dużego np. JW59, Jupiteraz itp.Lub kilka mniejszych np. Guliwera, plutona, condora Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 23 Listopada 2009 Trochę słabiutki plan. Zdecydowanie za dużo rakiet. Zrób tak:Wyrzuć:Diabolo JR4i festiwalai zamiast tych 2 zestawów weź coś dużego np. JW59, Jupiteraz itp.Lub kilka mniejszych np. Guliwera, plutona, condora Ale on wyraźnie napisał, że rakiet nie wyrzuci. Ale prawda, że mógłby to uczynić na rzecz dobrych kostek w równorzędnej cenie. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 23 Listopada 2009 to trzeba go przekonać by wyrzucił. Bo to wyrzutnie dają najlepszy efekt, a rakiet będzie i tak miał pod dostatkiem Cytuj
0 pokepim 0 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 nie ma większości fajnych wyrzutni już więc rakiety zostawie Cytuj
0 Orbit 4 Opublikowano 24 Listopada 2009 Jak to nie ma??Masz jeszcze kilka git pozycji z Jotge i triplex np pluton JW05 ,mars,cudak,condor,JW90 SoF czego jeszcze chciec do szczescia??a z tripla TXB605 TXB602 TXB422Wstaw to odpowiednio usuwajac rakiety i zostawiajac sobie perfecty(chociarz ja w tym roku i tak na same wyrzutnie postawilem) Cytuj
Pytanie
pokepim 0
http://i47.tinypic.com/3325gfr.jpg
fota stuffu
na dole jest jeszcze macrocosmos III
opłaca sie ten stuff brać?
wychodzi nieco ponad 400zł po odjęciu rabatu 25%
Chyba że coś zmienić, jak już mówiłem wcześniej rakiet nie wywale raczej myśle o wyrzutniach czy czegoś nie wywalić albo dodać za maks 20zł
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi