Słuchajcie ziomy Okazuje się że mam zajefajną sprawę z $$$ Pieniążki który wydaje na wspólne zamawianie to 250zł. Zostaje mi 150zł i chcę Was poprosić żebyście mi coś wybrali z hestii, lidla, biedroneczki i jakieś pierdółki w sensie żuki, motylki itp. (oczywiście tylko to co znajduję się w tych wyżej wymienionych sklepach)
Chcę żeby to była jakaś porządna wyrzutnia z mistrzów ognia i jedna wyrzutnia porządna ale tania z lidla
Teraz rakiety. Ponieważ kupuje dużo wyrzutni to chciałbym jeszcze cóś rakiet... tyle żeby były porządne i tak chciałbym z 15-20rakiet [ale takich dużych porządnych] z hestii lub mistrzów ognia.
Nadchodzi czas pierdółek. Dużo pierdółek można kupic pod realem i w innych sklepach. Polecicie jakieś kozackie pierdółki? np z pod reala lub w lidlu bo tam dużo widziałem.
TYLKO PAMIĘTAĆ!!! MUSZE ZMIEŚCIĆ SIĘ W 150ZŁ!!!
** Wiem że troche pomieszałem to co miałem napisać ale jestem zleksza naje**y. Ale to co piszę to nie bzdury. Z góry dzięki za pomoc wszystkim a szczególnie mpiwowskiemu jeżeli się udzieli bo to właśnie od niego najbardziej chciałbym dostać jakąś pomoc z tych sklepów.
Pytanie
Mlody 0
Cze.
Słuchajcie ziomy
Okazuje się że mam zajefajną sprawę z $$$
Pieniążki który wydaje na wspólne zamawianie to 250zł.
Zostaje mi 150zł i chcę Was poprosić żebyście mi coś wybrali z hestii, lidla, biedroneczki i jakieś pierdółki w sensie żuki, motylki itp. (oczywiście tylko to co znajduję się w tych wyżej wymienionych sklepach)
Chcę żeby to była jakaś porządna wyrzutnia z mistrzów ognia i jedna wyrzutnia porządna ale tania z lidla
Teraz rakiety. Ponieważ kupuje dużo wyrzutni to chciałbym jeszcze cóś rakiet... tyle żeby były porządne i tak chciałbym z 15-20rakiet [ale takich dużych porządnych] z hestii lub mistrzów ognia.
Nadchodzi czas pierdółek. Dużo pierdółek można kupic pod realem i w innych sklepach.
Polecicie jakieś kozackie pierdółki? np z pod reala lub w lidlu bo tam dużo widziałem.
TYLKO PAMIĘTAĆ!!! MUSZE ZMIEŚCIĆ SIĘ W 150ZŁ!!!
**
Wiem że troche pomieszałem to co miałem napisać ale jestem zleksza naje**y.
Ale to co piszę to nie bzdury.
Z góry dzięki za pomoc wszystkim a szczególnie mpiwowskiemu jeżeli się udzieli bo to właśnie od niego najbardziej chciałbym dostać jakąś pomoc z tych sklepów.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi