Xagamusa 0 Opublikowano 24 Listopada 2009 Witam mam 2 pytania wiec czy za ok 40,50,60,70zl zakupie jakas pozadna baterie lepsza od sfinxa z biedronki jak tak to prosze podac jej nazwe.A takze jaka jest najmocniejsza petarda dostepna na rynku.Dziekuje Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 24 Listopada 2009 1. rok temu za 60zł miales M12. bardzo fajna 30 strzałowa wyrzutnia. 2. Achtung Hestii i ATN3 od Jorge'a Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 24 Listopada 2009 Patrzyłem na produkty z fajerwerkimarket.plSfinx jest najbardziej opłacalny i żadna bateria pod względem opłacalności jej nie przebije, ale jeśli masz większy budżet na pewno znajdziesz lepszą np taką: PYTON - JW41, za 73złz tańszych polecam także JW39 NEW, JW90 także świetna i tylko 31zł, co do najgłośniejszej petardy to tylko ATN3 Cytuj
0 Xagamusa 0 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 Ok thxMam jeszcze 1 pytanie czy za ok 50zl zakupie jakas 1 bardzo pozadna rakiete ??Jak tak to jaka ? Cytuj
0 markosz 0 Opublikowano 24 Listopada 2009 Z tego co wiem a wiem nie wiele ale sporo poczytalem, to nie warto kupowac za 50zl rakiety... lepiej jakas wyzutnie bedzie wiecej radochy a za piec dyszek juz cos mozna wybrac Cytuj
0 baster88 0 Opublikowano 25 Listopada 2009 tak jak poprzednik myślę że nie warto kupować rakiety za 50zł. lepiej wyrzutnie. Cytuj
0 Danio_G 0 Opublikowano 29 Listopada 2009 kupisz etna voyagera co do najglosniejszej petardy to wiadomo ze duzy achtung z hesti a nie jakies ATN Cytuj
Pytanie
Xagamusa 0
Witam mam 2 pytania wiec czy za ok 40,50,60,70zl zakupie jakas pozadna baterie lepsza od sfinxa z biedronki jak tak to prosze podac jej nazwe.
A takze jaka jest najmocniejsza petarda dostepna na rynku.
Dziekuje
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi