Skocz do zawartości
  • 0

Ceny hurtowe kilku rzeczy

Pytanie

Opublikowano

Ktoś może wie ile kosztują?

JW69 New Generation 13
JW20 Cudak Battery
JW21 Condor
JW168 Imagine
JW38 New Generation 8
JW07 Mars
TXB612 Coco Rain
SM9807 Tyrant
SM2126 (chyba) Macrocosmos III
R20072 Perfect
JW01 oraz JW02 Saturn missiles

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

1. 53zł
2. 30zł
3. 30zł
4. 35zł
5. -
6. 18zł
7. -
8. -
9. 14zł
10. 30zł
11. 4zł
12. 7zł

na przyszłość www.fajerwerkimarket.pl

• 0
Opublikowano

na przyszlosc polecam czytac temat wyrazniej. kolega prosił o ceny hurtowe, których wiekszosci nikt ci nie poda bo jorge nie udostepnil cennika

• 0
Opublikowano

polowa z txb -.-
ale ceny hurtowe to hurtowe.. masz podane. tylko 3 brak

• 0
Opublikowano

Co to znaczy "na przyszłość fajerwerkimarket.pl" ??

u mnie zamówienie na necie nie przeszło, a ja mogę w hurtowni kupić taniej niż z rabatem na fm.pl

• 0
Opublikowano

Ej ziom, umówmy się że jeżeli np.big bang pluton kosztuje 28zl na fm to w hurtowni u ciebie w mieście nie bedzie kosztować 50zł co nie?
podałem mu mniej więcej ceny z fm.pl bo w takich cenach sie bujają.

• 0
Opublikowano

jeeezu ale on sie nie pyta o ceny w hurtowni jesli chodzi o detal tylko o hurtowe ceny. dla przykladu jak juz podales takiego plutona i on na fm kosztuje 28zł to cena hurtowa bedzie pewnie gdzies w granicach 23zł

• 0
Opublikowano

żeby cie to 5 złotych nie zjadło

• 0
Opublikowano
żeby cie to 5 złotych nie zjadło

Zalozmy, ze chce kupic wszystkie wrzutnie. 5zl x 10 juz go zje.
  • 0
Opublikowano

Chyba że.

• 0
Opublikowano

Mam pytanie. Skąd możecie znać ceny hurtowe tych artykułów Jorga skoro cennik jest nie do rozpowszechniania. Wątpię by ktoś z was go miał :grin:

• 0
Opublikowano

to taki przyklad był cos w rodzaju prawdopdodobnej ceny

• 0
Opublikowano

to możesz strzelać i strzelać a i tak nie trafisz to jest bez sensu.

• 0
Opublikowano

Ale jeżeli zna się cene np na fajerwerkimarket.pl to można wiedzieć ze napewno np condor cos kolo 20-25zł
nie ma możliwości żeby cena była większa niz 25zł a mniejsza niz 20zł. to jest pewne.

• 0
Opublikowano
Ale jeżeli zna się cene np na fajerwerkimarket.pl to można wiedzieć ze napewno np condor cos kolo 20-25zł

To i tak nie zmienia rzeczy, bo produkt może być podany drożej lub w najgorszym przypadku taniej i skąd możesz wiedzieć jaka jest jego cena hurtowa? Przypuszając? Tutaj jak ktoś się pyta jaka jest cena hurtowa to musisz wiedzieć jaka ona jest, czy jest taki cennik i jemu podajesz dokładnie. Może chłopak ma określoną kwotę i z tego co mu podałeś będzie różnica więcej na jego nie korzyść 20-30 zł i nie będzie z czego miał na zakupienie.
Czasem jak coś się pisze dwa razy najlepiej się zastanowić i przemyśleć niż palną SPAM :!:
  • 0
Opublikowano

Dobra gdzieś może za tydzień lub troche więcej zapytam o ceny hurtowe ok. 15 wyrzutni i innych rzeczy, i sobie z tego kilka wybiorę.