Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nikt nie pisał nic o POLO MARKECIE... U mnie sprowadzają do niego fajerwerki hestii lecz są one dość drogie... Jak jest u was? piszcie czy opłaca się tam kupować ;) mile widziane oferty ;]

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

U mnie też jest polo market . Ta sieć sklepów ma chyba podpisany kontrakt z hestią tak jak biedronka z jorge. Tak więc co roku jest tam najwięcej zestawów z rakietami, za to mniej wyrzutni . Niezbyt duża różnorodność .

Opublikowano

Zdecydowanie w marketach z serii: polomarket czy P&P nie opłaca się nabywać fajerwerek, gdyż ich ceny sa duuuże.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Byłem dziś w POLO MARKECIE i ludzie! ONI MAJĄ FULL FAJERWEREK Śmieszka i Triplexa. Ceny też nie są najgorsze... Postaram się dodać zdjęcia.
Pzdr ;)

Opublikowano

Zgadzam się!Polo bardzo zmieniło ofertę z dziadowskiej Hesti na SP I Triplexa.Szkoda,że mają zaledwie kilka baterii Triplexa,ale i tak ogromny plus :wink:.

Opublikowano

Doda ktoś te fotki oferty Polo ?

Opublikowano
Doda ktoś te fotki oferty Polo ?

Jutro postaram się dać fotki, jeśli nie to od jutra będzie oferta na stronie www.polomarket.pl
Opublikowano

OO nie wiedzialem że w polo sa fajerwerki mam w miescie polo co polecacie ??

Opublikowano

Polecam wyrzutnie Stars Rain. Na FM po 15zł jest.

Opublikowano

Ja polecam wyrzutnię Stars Rain, 10strz. za 10zł(na fm jest za 14zł).Tu masz film-http://www.youtube.com/watch?v=geQECMnTR7Y.Na filmie wygląda bardzo ładnie.Jak za taką cenę to na pewno ją wezmę :twisted:.Fontanna Casablanca też ładna tylko droga(rok temu w Lidlu była tańsza).Słyszałem też o wyrzutni GOLDEN WATERFALL ponoć też jest ciekawą propozycją,cena na fm to 22zł, czyli jest niedużo droższa.Parę innych produktów też znam,ale niech wypowiedzą się inni :wink:.

Opublikowano

Posiada ktoś film wyrzutni za stówke?

Opublikowano

Raczej zakupie Stars Rain, spoko wyrzutnia, Cassablanca trochę za drogo, no ale te 6 rakiet za cenę 30 zł dobrze wyglądają, ale nie wiem czy się opłaca, raczej moździerz z Lidla mi wystarczy.

Opublikowano

Albo mój komputer się tnie... albo na tym filmie gówno widać :) Tak więc polegałbym na opinii osób które miały do czynienia z ta wyrzutnia... czy efekt jest na tyle monotonny (jak na filmie)?

Opublikowano

Tak, jest on monotonny, posiada sam Crackling. Sam takich wyrzutni nie lubię, więc polecam coś kupić ci ze sklepów u siebie typu Condor, coś z serii Imagine, Pluton, Jw90, MC 2, Guliwer, które nie są monotonne i ładnie się prezentują.

Opublikowano

Podjechałem dziś obczaić te wyrzutnie. Mieli dostawe, ale wszystko zalega na magazynie, musza (cytuje) "posprzątać burdel by mieć miejsce". Także ostatecznie w niedziele po swiętach (muszą bo maja takie przepisy).

Opublikowano

Też dzisiaj byłem i nie było fajerwerków.Sądząc po kartonach walających się po sklepie i wszędzie stojących i nie wypakowanych paletach to jeszcze potrzebują parę dni na wypakowanie towaru :roll:.

Opublikowano

U mnie wszystko ładnie poukładane na półeczkach.
Kupiłem 4 wyrzutnie Stars Rain.

Opublikowano

Wiecie coś o tych rakietach Red Devil-12 rakiet za 10zł.Nie wiem czy opłaca się je wziąć,ale potrzebuje czegoś do zabawy przed 12 i najlepiej jak były bo to jakieś w miarę tanie rakiety.Jak znacie jakieś inne rakietki z supermarketów to pisać!

Opublikowano
Wiecie coś o tych rakietach Red Devil-12 rakiet za 10zł.Nie wiem czy opłaca się je wziąć,ale potrzebuje czegoś do zabawy przed 12 i najlepiej jak były bo to jakieś w miarę tanie rakiety.Jak znacie jakieś inne rakietki z supermarketów to pisać!

Polecam Detonatory z lidla do zabawy przed 12 :D
Opublikowano

Jutro może przejde się do Polo i zobacze czy u mnie już są fajerwerki :twisted:

Opublikowano

Wyrzutnia za 22.99 zł . 16 strzałów multikolorowe kwiaty + cracling , oraz wyrzutnia MERCURIUS za 149.99 zł . Ma ktoś filmiki ? Opłaca sie je kupić ?

Opublikowano

Mówiliśmy już w tym temacie o obu tych wyrzutniach,wystarczy trochę poszukać :roll:!Filmik wyrzutni Golden Waterfall(ta za 22.99zł)-http://www.youtube.com/watch?v=LYrEYCNzCHE.Osobiście bardzo mi się podoba i uważam,że jet ciekawą i opłacalną propozycją :wink:.Co do wyrzutni Mercurius to tak jak powiedziałem na wstępie, była już omawiana!