Piszczek 0 Opublikowano 14 Października 2013 Ja jak idę do polo to wszystkich fajerwerków razy 5 Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Już niedługo będzie gazetka z Polo Market, sprowadzają podobno wyrzutnie Big Bang Mars Cytuj
Mks 2 Opublikowano 7 Grudnia 2013 W dniu 7.12.2013 o 18:28, Krystian Piro napisał(a): Już niedługo będzie gazetka z Polo Market, sprowadzają podobno wyrzutnie Big Bang Mars Oferta Polo Marketu już jest i nie ma w niej MARSA http://www.polomarket.pl/fajerwerki_id_367.html Cytuj
Ogień 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Właśnie patrze to pozmieniali ceny song był za 88.88zl teraz jest po 99.00 zl big whale bylo po 39.99 a bd po 44.44 lipka lipka Cytuj
Polee 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witam, jak widzę z oferty Polo znikła wyrzutnia TXB602 Backyard Fun, a szkoda.. Czy ktoś orientuje się czy będzie może gdzieś dostępna, oprócz sklepów internetowych ? Cytuj
JokerPiroAlko 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 W dniu 15.12.2013 o 14:24, Polee napisał(a): Witam, jak widzę z oferty Polo znikła wyrzutnia TXB602 Backyard Fun, a szkoda.. Czy ktoś orientuje się czy będzie może gdzieś dostępna, oprócz sklepów internetowych ? mozliwe ze w budkach z fajerwerkami ale cena bd wieksza niz w polo Cytuj
Polee 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 W dniu 15.12.2013 o 14:27, JokerPiroAlko napisał(a): mozliwe ze w budkach z fajerwerkami ale cena bd wieksza niz w polo No to będę się musiał zastanowić nad zakupem przez internet. A czy mógłby mi ktoś polecić równie dobrą wyrzutnie, w podobnej cenie w jakiejś innej sieci marketów. Nie planuję jakiś wielkich sum wydawać, dlatego wolał bym zakup na miejscu. Cytuj
oloj 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Przyjrzyjcie się w tym roku prawdopodobnie nie bd songa bo jest podpis night snow, a wcześniej było normalnie napisane song. Bez powodu chyba by nie zmieniali.. Cytuj
Ogień 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Przyjrzyjcie się w tym roku prawdopodobnie nie bd songa bo jest podpis night snow, a wcześniej było normalnie napisane song. Bez powodu chyba by nie zmieniali.. Song będzie napewno ale właśnie chyba dziś dodali różne fajerwerki importera SP http://www.polomarket.pl/fajerwerki_id_367.html ale czy coś wartego ciekawe Cytuj
dokli 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Gazetka polo z ich strony http://www.polomarket.pl/nowa_gazetka_id_454.html Cytuj
Polee 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zastanawiam się nad zakupem zestawu Z 1 za 7,99 zł, tak żeby się pobawić przed 00:00 Wiem że perę stron wcześniej niektórzy polecali inni odradzali, ale nie uwierzę dopóki sam nie zobaczę Czy miałby ktoś film z efektem tych rakietek ? Z góry dziękuje Wesołych Świąt Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 25 Grudnia 2013 W dniu 25.12.2013 o 14:06, Polee napisał(a): Zastanawiam się nad zakupem zestawu Z 1 za 7,99 zł, tak żeby się pobawić przed 00:00 Wiem że perę stron wcześniej niektórzy polecali inni odradzali, ale nie uwierzę dopóki sam nie zobaczę Czy miałby ktoś film z efektem tych rakietek ? Z góry dziękuje Wesołych Świąt Nie brałbym zestawów z Polo a tym bardziej Z1 , rakietki to efekt wyplucia kilku gwiazdek i nic więcej Cytuj
Polee 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 W dniu 25.12.2013 o 14:33, przemo312132 napisał(a): Nie brałbym zestawów z Polo a tym bardziej Z1 , rakietki to efekt wyplucia kilku gwiazdek i nic więcej Rakieta 9L-C-R Cena:4,99 zł Ta rakieta wygląda ciekawie, widział ktoś ją na żywo ? Bo te filmiki na stronie Polo to są robione na odwal się. Cytuj
pandemiczny 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 te petardy hamer to one głośne jak fp3 czy słabsze warto je brac? Cytuj
pandemiczny 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Hamera Kupiłem strzeliłem i stwierdzam że jest za***isty Jak FP3 Opłaca się jak nic aż się wzdrygłem jak pitolnoł Cytuj
Hubertus 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Kupiłem dzisiaj 6 rakiet za 3.30. Opłaca się jak na tą cenę Cytuj
Polee 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jutro lecę do polo coś kupić, bo wieczorem w sylwka nie ma co Planuję zakupić: 1 Paczkę Hammer, bo z postów wyżej wnioskuję że naprawdę warto. 2.Jeden zestaw ZR 1 3. Z dwa zestawy rakiet po 3,33 zł mam jeszcze dwie w szafie z tamtego roku Jak za taką cenę można wydać na zabawę 4. Zastanawiam się nad zakupem dwóch wyrzutni Magma, zamiast T-Rexa z Tesco, ( ponieważ nie do końca wiadomo czy to odpowiednik plutona) Jutro wieczorem wypróbuję co jest warte ewentualnego dokupienia Miał ktoś styczność z wyrzutnią Magma za 11.99 ? Na yt jest jeden filmik co prawda słabej jakości, ale widoczne efekty są znacznie lepsze niż te na stronce Polo. Może ktoś ją polecić ? Cytuj
secound 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 W dniu 29.12.2013 o 18:33, Polee napisał(a): Na yt jest jeden filmik co prawda słabej jakości, ale widoczne efekty są znacznie lepsze niż te na stronce Polo. wpisz sobie jej symbol TXB 604 jest więcej filmów. Cytuj
djmily 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ja kupiłem dwie paczki rakiet po 3,33 wyszło 6,66 przypadek? i fontannę triplexa za 7 zł Cytuj
scully 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jak odpalalem hammera a potem normalna fp3 to hammer wydawal sie slabszy. Jak odpalilem 2 naraz to nie odczulem roznicy. Co do rakietek za 3.33zl to szkoda kasy doslownie wyplucie paru geiazdek bez najmniejszego wybuchu. Czesc rakietek w trakcie startu wypluwala gwiazdki. Nie polecam Cytuj
Marcel123 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Miałem po dwa opakowania rakiet za 3,33 i 8,88 i powiem tak żadne nie zrobiły na mnie wrażenia ale porównując je jakość/cena to zdecydowanie lepsze te za 3,33 Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Te za 8,88 to wielkie g strata pieniedzy. Nie kupujcie ich nigdy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi