Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to ciekawe, ludzie gadaja ze tam ma byc Tesco, Deichmann, centrum handlowe, a teraz jeszcze Polo market...

Przy okazji,najlepszy program do obrotu i SEO dla mnie - jest XRumer 12.0.9 Elite + SocPlugin :)

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

U mnie w polo byla kostka bayckyard fun za 7 zl :) W tym roku jest magma za 10.59 zl

Opublikowano

Są już w polo fajerwerki?? nie masz może gazetki :P?

Opublikowano

Zależy w jakim w moim juz sa ale gazetka od 20 grudnia

Opublikowano

Aha :P a jakie jeszcze widziałeś np z rakiet albo dużych wyrzutni

Opublikowano

Zależy w jakim w moim juz sa ale gazetka od 20 grudnia

Na żelaznej koło dworca są już w Polo Markecie fajerwerki ?

Opublikowano

Tak, sa rakiety gold crown za chyba 25zl awyrzutni nie pamietam

Opublikowano

A ile kosztuje tam bayckyard fun ?

I podobno magma jest, napisz mi tu ceny kostek jakie zapamiętałeś :xmas_smile:

Opublikowano

W polo jest już gazetka ale ceny jakie kosmiczne :D wyrzutnia song triplexa 36 strzałów za 129.99zl, rakiety big whale 4 za 59.99 zl tragedia :D

Opublikowano

Masz może zdjęcia?

Opublikowano

Lipna oferta ;/

Opublikowano

ja mialem ta wyrzutnie ale rok temu on kosztowała 14,99zl a w tym roku jak dla mnie za droga i nie kupie... efekty spoko.

Opublikowano

Polo w tym roku podniosło ceny chyba dlatego, że w zeszłym miało świetne ceny oraz wybór i mieli bardzo duży popyt.W tym roku być może wezmę Orion Triplex do zabawy ;D Ale dziwi mnie, że na tą stronę z fajerwerkami chyba nie da się wejść ze strony głównej Polo a druga sprawa czy ktoś wie od kiedy obowiązuje ta oferta bo ja nigdzie nie widzę by było to napisane?

Opublikowano

Oferta nawet spoko, ale CENY :O golden waterfall w tamtym roku była za 19.99, w tym za 29.99.

Opublikowano

Czy mi sie wydaje czy wyrzutnia Night Show to odpowiednik Songa ? ;) Efekt, ilość strzałów, importer się zgadzają jedyne co sie nie zgadza to cena :/ W zeszłym roku był za 99zł w tym 130 ;)

Opublikowano

Czy mi sie wydaje czy wyrzutnia Night Show to odpowiednik Songa ? ;)/>/> Efekt, ilość strzałów, importer się zgadzają jedyne co sie nie zgadza to cena ://>/> W zeszłym roku był za 99zł w tym 130 ;)/>/>

To jest Song, kupowałem przez internet i zapłaciłem 95zł a nie 130 :D/>

Opublikowano

Oj bardzo słabo , niestety miałem rakiety a właściwie zestaw importera Jumi , fatalny rakiety nie wznosiły się "wybuchały ledwo" na ziemi o reszcie nie wspomnę ..

Jedynie to 16sh wyrzutnię Magma można wziąć w końcu te 16zł to jeszcze da rade

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Oferta 2015/2016

www.opiniodajnia.pl/polomarket-gazetka-28-12/#-more27766

Opublikowano

Rakieta Super Power za 5.99 ktoś ją kojarzy co to jest ?

Opublikowano

W zeszłym roku był Triplex i SP, według mnie w zeszłym roku o wiele lepsza była :xmas_sad:

Opublikowano

W zeszłym roku był Triplex i SP, według mnie w zeszłym roku o wiele lepsza była :xmas_sad:

No dla mnie też. Ale nie jest aż ta źle w tym roku.

Opublikowano

W zeszłym roku dużo lepsza, większy wybór z tego co pamiętam. Czy te petardy 'WOLF' to nie jest inna poligrafia jc09 specjalnie dla sklepu?