Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do dobrych tanich rakietek do zabawy kup sobie diabolo w billi za 15.99zl ;)

A oferta jest ciekawa napewno się wybiore po coś do Polo marketu

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Tylko niestety nie ma u mnie billi :roll:.Byłem dzisiaj w Polo i kupiłem dwie wyrzutnie Stars Rain.Zastanawiałem się nad tymi rakietami za 10zł,wyglądały nawet nawet,ale ich nie wziąłem.Może jeszcze coś dokupię po świętach :twisted:.

Opublikowano

Jakoś chyba jestem slepy bo nie widze zadnych info na temat Mercurius . Tym bardziej filmu . Pzdr.

Opublikowano

Sorry mój błąd, pomylił mi się z wyrzutnią Aqua.Filmiku chyba nie ma, znalazłem tylko taki-http://www.youtube.com/watch?v=ereEgMh5QY0,ale chyba to nie ta wyrzutnia.Gdzieś na forum widziałem coś o niej,ale nie jestem pewien gdzie,chyba w SB coś o niej pisali.

Opublikowano

Jestem z Legionowa i mam torche lipe z polo market - jest tylko jeden i nie otrzymał on żadnych wyrzutni. Dlatego chciałbym spytać, czy jest ktoś z okolic warszawy, legionowa, nowego dworu i mógłby potwierdzić że polo u niego jest dobrze zaopatrzone... bym poprostu nie jechał 50km na marne.

Opublikowano

@Gerard@ tych rakiet nie kupować!! to nie Diabolo.... :sad: muszę prochu dosypywać oraz porządną zatyczkę robić żeby bto jako tako wyglądało

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Byłem w polo i co oferty jeszcze nie ma ale znajomy powiedział że się dowie a jak mi co powie to odrazu dam cynka :):):)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiecie kiedy można się spodziewać oferty POLO MARKETU?

Gość DreSzCzyK
Opublikowano

zadzwoń i sie dowiesz :)

Opublikowano
  W dniu 18.12.2010 o 09:56, Szatek185 napisał(a):

Nie wiecie kiedy można się spodziewać oferty POLO MARKETU?

Ostatnio fajerwerki mieli od 22,gazetka wyszła chyba 20.W tym roku może byś tak samo,ale nie musi...Fajerwerki mogą być dopiero po świętach :angry:

ps:Rok temu polo nieźle mnie zaskoczył.Droga Hestia zamieniona na Tripka... :w00t: Teraz też liczę na miłe zaskoczenie(niekoniecznie zmiana importera,ale np.więcej wyrzutni czemu nie!).
Opublikowano

Bynajmniej u mnie tak było rok temu, dwa dni przed wigilią brakło już kostek xd, szatek ostatniego TXB611 wyjął facetowi z gardła :lol:

Opublikowano

Już jest oferta Polo!Zapraszam do tematu "[ZDJĘCIA]Gazetek"!
Jak rok temu produkty są Triplexa,jak dla mnie z ciekawszych rzeczy jest kosteczka Sky Buster za 9,99zł(zwracam uwagę tylko na kosteczki ^_^).Jest też parę zestawów rakiet...

Opublikowano

mam do was pytanie co sądzicie na temat tego małego zestawu rodinnego za 6.99 bo bym go kupił tak do zabawy przed 12

Opublikowano

i mam jeszcze jedno pytanie co byście polecali z fajerwerek tak do 20 zł z hipermarketu zeby se postrzelać przed sylwkiem

Opublikowano

Odpowiedziałem Ci w temacie do 20 zł raczej nic nie znajdziesz w polo, albo biedronka albo Tesco jak przecenią zestaw a6 :)

Opublikowano
  W dniu 26.12.2010 o 00:38, CraVen napisał(a):

Odpowiedziałem Ci w temacie do 20 zł raczej nic nie znajdziesz w polo, albo biedronka albo Tesco jak przecenią zestaw a6 :)

Od tesco z dala! Chyba zeby przecenili o 50 %.
Opublikowano
  W dniu 26.12.2010 o 00:44, Ponq napisał(a):

Od tesco z dala! Chyba zeby przecenili o 50 %.

o 50 % to nie, ale 20 zł to bardzo opłacalnie jak na ten zestaw kolega miał go 2 razy :)
Opublikowano

Miał ktoś może ten zestaw 6 rakiet Big Whale 2 za 29.99zł? Polecacie? Opłaca się je brać?

Opublikowano

Raczej go ludzie nie mieli... ja go biorę w tym roku jutro kupuję ;)

Opublikowano

pracuje w piekarni, piecze chleb dla polo ;D

Opublikowano

Byłem w wczoraj w polo mają dużo więcej niż w gazetce pokazane jest jakieś wyrzutnie 19Strzałów 25Strzałó 100Strzałów warto zajrzeć bo wydaje się tanio...

Opublikowano

No jutro kupuje Big Whale 3, ale odpalam dopiero w sylwka :D