Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co powiecie o tej wyrzutni Astro za 19,99?

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Łeee..tak się napalałem na fajerwerki w polo a tu co ? nic
Ewentualnie po namysłach wezmę 2x Backyard Fun i ten zestaw za 14zł

Opublikowano

Jest prawie pewne że sieć sklepów nie zostawi nas jedynie z 2-3 wyrzutniami. Wydaje mi się, że jest to tylko fragment oferty.

Opublikowano

Superrr!!! jest blackyardfun z tripla za 10zł na to czekałem :D

Opublikowano

Co powiecie o tej wyrzutni Astro za 19,99?

Podpis wskazuje, że to jest golden waterfall a to jest to
wydaje mi sie że warto
Opublikowano

Ja także jestem w 100% pewien, że to nie jest wszystko ;) Trzeba po prostu udać się do polo i poprosić o gazetkę z fajerwerkami ;)

Opublikowano

A te rakiety z zestawy za 15 zł będą dobre?

Opublikowano

Jak dla mnie , Oferta jedna z ciekawszych . Może w Sklepie jest większa ilość asortymentu .

Opublikowano

Ja liczyłem na nitro bomb i na rzymskie ognie bo rok temu właśnie w polo kupowałem. Poczekam do 28 grudnia może coś jeszcze dojdzie.

Opublikowano

Czyli nitro bomb oraz rzymskich ogni nie mają :(

Opublikowano

Co polecacie z tej oferty?

Opublikowano

http://www.polomarket.pl/fajerwerki_id_367.html Pełna oferta fajerwerków w polo ;)/>

Mam wrażenie że trochę słabsza oferta niż w tamtym roku, brakuje mi jakichś kostek za 10zł (prócz tego Backyard Fun) mogli dać chociażby Yellow/Purple Peony czy coś w podobie. Cieszy natomiast pogląd efektu w postaci filmiku przy tych ofertach.
Opublikowano

No teraz coś już tam jest :D ale brakuje jakiś jeszcze petard:D

Opublikowano

No ale polo ma jedną z lepszych ofert hipermarketów ;p

Opublikowano

No no oferta jedna z ciekawszych, dobre ceny. Mają triplexa :) Może skuszę się na backyardfun

Opublikowano

dzisiaj wrzucili na stronę te z ostatniej gazetki, całkiem niezły wybór. fajnie, bo można obejrzeć filmy, jak one wybuchają

Opublikowano

A ja mam takie zapytanie z jakiej racji w gazetce jest napisane że Wyrzutnia Golden Waterfal Triplexa kosztuje 19,99 Mój odnośnik natomiast na stronie ta sama wyrzutnia tylko pod nazwą Astro kosztuje 33,33zł Mój odnośnik może ktoś wyjaśnić dlaczego????

Opublikowano

golden waterfall to nie jest ta sama wyrzutnia co astro, to 2 różne wyrzutnie, jedna kosztuje 19,99 a druga 33,33. Widocznie zaszła pomyłka w gazetce zdjęcie wyrzutni atstro podpisali golden waterfall z cena 19,99, mogę się mylić ale tak mi się wydaję :)

Opublikowano

Lepsza oferta niż w lidlu, biedronce, kauflandzie, tesco. W polo kupię w tym roku wszystkie swoje petardy na sylwka :D

Opublikowano

Wyrzutnia Song 88zł ? Taniej niż w internecie :] chyba się na nią skuszę. Wyrzutnia WaterFall i BackyardFun także w dobrych cenach :D

Opublikowano

Wyrzutnie GOLDEN WATERFALL za 20zł już ktoś polecił.Po powiecie o Wyrzutni BACKYARD FUN za 10zł ?

Z tego co widze na filmiku to całkiem spoko :)/>/>

http://www.youtube.com/watch?v=AtuaJd2Gqbw

Pewnie że ją bierz! Za 10 zł 16 strzałów? To aż śmieszne :)

Pozdrawiam CV
Opublikowano

Backyard Fun, Golden Waterfall i Song w tych cenach zdecydowanie warte polecenia.