wismu922 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Bylem dzisiaj w polo i gazetce którą wziąłem jest dużo więcej produktów niż na stronie internetowej :)/> Edytowane 27 Grudnia 2012 przez JMJ Pirfotechnics Literówki Cytuj
secound 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Bylem dzisiaj w polo i gazetce ktora wzialem jest duzo wiecej prodoktow niz na stronie internrtowej :)/>/> wrzuć zdjęcia jeśli masz możliwość Cytuj
mateusz28011 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jak to prawda to ja się przejdę teraz do polo . Rezerwuje posta na zdjątko Cytuj
wismu922 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nie mam mozliwosci zrobienia zdjecia ale sa jeszcze jakies petardy 6 szt za 5,99 i jakies inne zestawy rakiet. Cytuj
fireshot 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nie mam mozliwosci zrobienia zdjecia ale sa jeszcze jakies petardy 6 szt za 5,99 i jakies inne zestawy rakiet. :)/> te petardy to grom i jest tez kostka triplexa którą oczywiscie zakupiłem Cytuj
mateusz28011 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 http://imgur.com/a/N9U7STu macie całą gazetkę z fajerwerkami :)/>Co do tych gromów . Warto je kupić ? Cytuj
dokli 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 http://imgur.com/a/N9U7STu macie całą gazetkę z fajerwerkami :)/>/>Co do tych gromów . Warto je kupić ? Gromy huk mają nawet głośny jak 6szt za 5.99 zł to moim zdaniem się opłaca. Cytuj
jokerPiroman 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Gromy huk mają nawet głośny jak 6szt za 5.99 zł to moim zdaniem się opłaca. Gromy tez są w Carrefourze za 3.99 to się opłaca za 6szt. Edytowane 27 Grudnia 2012 przez JMJ Pirfotechnics lubię placki Cytuj
secound 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 http://imgur.com/a/N9U7STu macie całą gazetkę z fajerwerkami :)/>/>Co do tych gromów . Warto je kupić ? Nie ma w gazetce wyrzutni backyardfun za 9,99 ? bo jakoś chyba nie widzę. Cytuj
mateusz28011 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nie ma w gazetce wyrzutni backyardfun za 9,99 ? bo jakoś chyba nie widzę. Nie ma Cytuj
pandemiczny 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Opłaca się brać jakiekolwiek rakiet Triplexa??? bo kostki to wiem opłaca się bo nie spotkałem się żeby kostka z triplexa była słaba ale o rakietach nic nie wiem;/Bo te rakiety po 33zł 39zł i 49zł są bardzo duże ale nie wiej czy efekt duży mają jak sądzicie???? Edytowane 27 Grudnia 2012 przez JMJ Pirfotechnics Scalenie postów Cytuj
secound 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nie ma w gazetce wyrzutni backyardfun za 9,99 ? bo jakoś chyba nie widzę. Nie ma :)/>/> No to co oni... raz umieszczają tą kostkę w ofercie raz nie, mam nadzieje że jak jutro odwiedzę ten market to będzie na stanie. Cytuj
pandemiczny 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 POLO MARKET ZDECYDOWANIE MA NAJLEPSZE FAJERWERKI I NAJTANSZE Duze zestawy rakiet w dobrych cenach i przyzwoite nie drogie kostki wszystkie fajerwerki kupiłem w Polo Cytuj
secound 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Byłem dziś około 9.30 w dwóch polo marketach w Krakowie, w pierwszym w ogóle nie mieli fajerwerków. Ekspedientka nie wiedziała kiedy będą i nawet nie wyraziła jakiejkolwiek chęci żeby się tego dowiedzieć. Najśmieszniejsze jest to że na drzwiach wejściowych wisiał olbrzymi plakat promujący... W drugim polo markecie były tylko 2 wyrzutnie song, 4-5 zestawów rakiet i fontanny z triplexa. Zapytawszy czy mają coś więcej Pani odpowiedziała, że to cały asortyment. Ogólnie porażka, pojadę jeszcze może jutro do tego pierwszego i mam nadzieje coś kupić bo jak nie to będzie bieda. Cytuj
oloj 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Byłem dziś około 9.30 w dwóch polo marketach w Krakowie, w pierwszym w ogóle nie mieli fajerwerków. Ekspedientka nie wiedziała kiedy będą i nawet nie wyraziła jakiejkolwiek chęci żeby się tego dowiedzieć. Najśmieszniejsze jest to że na drzwiach wejściowych wisiał olbrzymi plakat promujący... W drugim polo markecie były tylko 2 wyrzutnie song, 4-5 zestawów rakiet i fontanny z triplexa. Zapytawszy czy mają coś więcej Pani odpowiedziała, że to cały asortyment. Ogólnie porażka, pojadę jeszcze może jutro do tego pierwszego i mam nadzieje coś kupić bo jak nie to będzie bieda. A w których marketach w Krakowie byłeś?Proszę o szybką odp. Cytuj
secound 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 A w których marketach w Krakowie byłeś?Proszę o szybką odp. Na Prokocimiu, pierwszy na Jerzmanowsiego i drugi jest gdzieś kolo ul. Teligi miedzy blokami. Cytuj
oloj 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Na Prokocimiu, pierwszy na Jerzmanowsiego i drugi jest gdzieś kolo ul. Teligi miedzy blokami. Dzięki.Ja jade dzisiaj na azory (ul. Elsnera) i zobaczymy...Mam nadzieje że będą bo się na nie strasznie napaliłem widząc ceny.A co sądzicie o tej wyrzutni czarne węże.Co lepsze te czarne węże czy backyard fun??? Cytuj
Utek 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 wszystkie efekty sa na stronie polo.http://www.polomarket.pl/fajerwerki_id_367.htmlAby zobaczyć film, proszę najechać kursorem na zdjęcie prezentujące wybuch fajerwerku. Cytuj
oloj 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Byłem dziś w polo i zakupy się udały !Kupiłem:-2x wyrzutnia czarne węże,-1x wyrzutnia golden waterfall,-1x wyrzutnia 16strz. (CF1682),-rakiety 9szt. aquarius (TXR873).Jednak troche się zawiodłem bo nie było backyard fun... :xmas_wink:/>Jedna wyrzutnia mi spadała przy wkładaniu do samochodu, mam nadzieję, że to na szczęście ;P. Cytuj
jokerPiroman 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) W Polo Markcecie koło mnie nie było już fajerwerków, wszystko poszło wczoraj (28.12) trochę lipka bo jak ktoś chce zdobyć fajerwerki z polo to musi jeździć po mieście i szukać(ponieważ nie we wszystkich jest wszystko) Edytowane 30 Grudnia 2012 przez JMJ Pirfotechnics Polskie znaki Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 13 Października 2013 http://www.polomarket.pl/fajerwerki_id_367.html Polo Market twierdzi że oferta do 31.12.2013 ale to chyba taka mała pomyłeczka Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 13 Października 2013 To całkiem prawdopodobne. Wszystkich wyrzutni nie było w tamtym roku ( przynajmniej mi sie tak wydaje ) co świadczy o tym że są nowości. Natomiast troche dziwne jest to że oferta pojawiła się tak szybko, chyba że Polo jest zadowolone ze sprzedaży fajerwerków i chce jak najszybciej poinformować o niej przed nadchodzącym sylwestrem. Wydaje mi sie jednak że to pomyłka xd JacuQM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi