Piszczek 0 Opublikowano 14 Października 2013 Ja jak idę do polo to wszystkich fajerwerków razy 5 Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Już niedługo będzie gazetka z Polo Market, sprowadzają podobno wyrzutnie Big Bang Mars Cytuj
Mks 2 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Już niedługo będzie gazetka z Polo Market, sprowadzają podobno wyrzutnie Big Bang Mars Oferta Polo Marketu już jest i nie ma w niej MARSA http://www.polomarket.pl/fajerwerki_id_367.html Cytuj
Ogień 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Właśnie patrze to pozmieniali ceny song był za 88.88zl teraz jest po 99.00 zl big whale bylo po 39.99 a bd po 44.44 lipka lipka Cytuj
Polee 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witam, jak widzę z oferty Polo znikła wyrzutnia TXB602 Backyard Fun, a szkoda.. Czy ktoś orientuje się czy będzie może gdzieś dostępna, oprócz sklepów internetowych ? Cytuj
JokerPiroAlko 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witam, jak widzę z oferty Polo znikła wyrzutnia TXB602 Backyard Fun, a szkoda.. Czy ktoś orientuje się czy będzie może gdzieś dostępna, oprócz sklepów internetowych ? mozliwe ze w budkach z fajerwerkami ale cena bd wieksza niz w polo Cytuj
Polee 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 mozliwe ze w budkach z fajerwerkami ale cena bd wieksza niz w polo No to będę się musiał zastanowić nad zakupem przez internet. A czy mógłby mi ktoś polecić równie dobrą wyrzutnie, w podobnej cenie w jakiejś innej sieci marketów. Nie planuję jakiś wielkich sum wydawać, dlatego wolał bym zakup na miejscu. Cytuj
oloj 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Przyjrzyjcie się w tym roku prawdopodobnie nie bd songa bo jest podpis night snow, a wcześniej było normalnie napisane song. Bez powodu chyba by nie zmieniali.. Cytuj
Ogień 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Przyjrzyjcie się w tym roku prawdopodobnie nie bd songa bo jest podpis night snow, a wcześniej było normalnie napisane song. Bez powodu chyba by nie zmieniali.. Song będzie napewno ale właśnie chyba dziś dodali różne fajerwerki importera SP http://www.polomarket.pl/fajerwerki_id_367.html ale czy coś wartego ciekawe Cytuj
dokli 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Gazetka polo z ich strony http://www.polomarket.pl/nowa_gazetka_id_454.html Cytuj
Polee 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zastanawiam się nad zakupem zestawu Z 1 za 7,99 zł, tak żeby się pobawić przed 00:00 Wiem że perę stron wcześniej niektórzy polecali inni odradzali, ale nie uwierzę dopóki sam nie zobaczę Czy miałby ktoś film z efektem tych rakietek ? Z góry dziękuje Wesołych Świąt Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zastanawiam się nad zakupem zestawu Z 1 za 7,99 zł, tak żeby się pobawić przed 00:00 Wiem że perę stron wcześniej niektórzy polecali inni odradzali, ale nie uwierzę dopóki sam nie zobaczę Czy miałby ktoś film z efektem tych rakietek ? Z góry dziękuje Wesołych Świąt Nie brałbym zestawów z Polo a tym bardziej Z1 , rakietki to efekt wyplucia kilku gwiazdek i nic więcej Cytuj
Polee 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Nie brałbym zestawów z Polo a tym bardziej Z1 , rakietki to efekt wyplucia kilku gwiazdek i nic więcej Rakieta 9L-C-R Cena:4,99 zł Ta rakieta wygląda ciekawie, widział ktoś ją na żywo ? Bo te filmiki na stronie Polo to są robione na odwal się. Cytuj
pandemiczny 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 te petardy hamer to one głośne jak fp3 czy słabsze warto je brac? Cytuj
pandemiczny 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Hamera Kupiłem strzeliłem i stwierdzam że jest za***isty Jak FP3 Opłaca się jak nic aż się wzdrygłem jak pitolnoł Cytuj
Hubertus 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Kupiłem dzisiaj 6 rakiet za 3.30. Opłaca się jak na tą cenę Cytuj
Polee 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jutro lecę do polo coś kupić, bo wieczorem w sylwka nie ma co Planuję zakupić: 1 Paczkę Hammer, bo z postów wyżej wnioskuję że naprawdę warto. 2.Jeden zestaw ZR 1 3. Z dwa zestawy rakiet po 3,33 zł mam jeszcze dwie w szafie z tamtego roku Jak za taką cenę można wydać na zabawę 4. Zastanawiam się nad zakupem dwóch wyrzutni Magma, zamiast T-Rexa z Tesco, ( ponieważ nie do końca wiadomo czy to odpowiednik plutona) Jutro wieczorem wypróbuję co jest warte ewentualnego dokupienia Miał ktoś styczność z wyrzutnią Magma za 11.99 ? Na yt jest jeden filmik co prawda słabej jakości, ale widoczne efekty są znacznie lepsze niż te na stronce Polo. Może ktoś ją polecić ? Cytuj
secound 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Na yt jest jeden filmik co prawda słabej jakości, ale widoczne efekty są znacznie lepsze niż te na stronce Polo. wpisz sobie jej symbol TXB 604 jest więcej filmów. Cytuj
djmily 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ja kupiłem dwie paczki rakiet po 3,33 wyszło 6,66 przypadek? i fontannę triplexa za 7 zł Cytuj
scully 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jak odpalalem hammera a potem normalna fp3 to hammer wydawal sie slabszy. Jak odpalilem 2 naraz to nie odczulem roznicy. Co do rakietek za 3.33zl to szkoda kasy doslownie wyplucie paru geiazdek bez najmniejszego wybuchu. Czesc rakietek w trakcie startu wypluwala gwiazdki. Nie polecam Cytuj
Marcel123 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Miałem po dwa opakowania rakiet za 3,33 i 8,88 i powiem tak żadne nie zrobiły na mnie wrażenia ale porównując je jakość/cena to zdecydowanie lepsze te za 3,33 Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Te za 8,88 to wielkie g strata pieniedzy. Nie kupujcie ich nigdy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi