Skocz do zawartości
  • 0

wyrzutnie 10- 30zł

Pytanie

Opublikowano

Witam będzie to mój pierwszy sylwek w którym kupie wyrzutnie mój budzet to ok 200zł proszę o pomoc...
jakie wyrzutnie są najlepsze w granicach 10-30zł ?? powiem jeszcze ze moge je kupić w hurtowni SP i triplex kaufland biedra carrefour lidl
najlepsze jakie chwalicie i które znam to:
sfinx hot artic condor jakie jeszcze są według Was najlepsze?? pozdrawiam

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

najlepszym wyborem to będzie Sfinx. Bo przy tak niskiej cenie (około 25zł) masz jakość baterii za 50zł. Dlatego mój wybór by padł na Sfinxa

• 0
Opublikowano

TXB645 Color Wave
U17017 - GOLDEN WATERFALL
TXB303 - Blue Neon
U31418 Three Colours

• 0
Opublikowano

dzięki za odp a znacie jeszcze jakieś bo chodzi mi o kilka wyrzutni :D ze sklepów co podałem
spodobały mi sie wyrzutnie z serii big bang możne je kupić gdzieś w tych sklepach ??

• 0
Opublikowano

zgadzam się z MPIWOWSKIM, bierz sfinxa, możesz też dorzucić hota i arctica... wyrzutnie z lidla też są nawet, nawet. ładna jest wrath of the gods ;)

• 0
Opublikowano

Z Lidla to na pewno możesz Cobre wziąść, bo to też extra kocha. :]

• 0
Opublikowano

A ja tak nie chce nowego tematu robić i co do tych biedronkowych rzeczy to jakie wziąć rakiety? wiem że jakieś z mistrzów ognia są ale to pomozcie mi wybrac xd

• 0
Opublikowano

To jest pewnie ta wyrzutnia 25 strzałow.

• 0
Opublikowano
dzięki za odp a znacie jeszcze jakieś bo chodzi mi o kilka wyrzutni :D ze sklepów co podałem
spodobały mi sie wyrzutnie z serii big bang możne je kupić gdzieś w tych sklepach ??

Chcesz coś z big banga? Bierz plutona, silnie polecam :P
Szkoda tylko że w sklepach ich chyba nie ma :(

btw. mpi - przecież czasy sfinxa się skończyły, zapomniałeś?

edit: milan sfinx ma 19 strzałów a tu 25 jest
  • 0
Opublikowano

o sfinxie dowiedziałem się dopiero dzisiaj a wiadomość pisałem wczoraj :wink:

teraz to polecam ci z serii big bang takie bateria jak Pluton, Mars, Borneo :wink:

• 0
Opublikowano

Ej mpi a borneo też jest w biedro? : D bo chętnie bym zakupił