No wiec już po zakupach.... nie sadziłem ze wybieranie fajerwerków możne być tak wciągające :mrgreen: Obejrzałem chyba wszystkie filmiki na YT spędziłem już nawet nie wiem ile godzin na przeglądaniu forum zapisywaniu rodzajów wyrzutni itd...
Mam wiec teraz wielka prośbę do bardziej doświadczonych w temacie "fajerwerkowania" o pomoc w poskladaniu tego wszystkiego w jakaś sensowna całość a dokładniej kilka całości, bo niestety nic większego nie mogę stworzyć....
Wybierałem to co mi się podobało najbardziej patrząc tylko na filmiki i czytając na forum co polecacie...
Może niektóre pozycje nie będą się wam wydawać trafione ale to był "moj pierwszy raz" no i ważne , ze mi się podoba :razz: W sumie na live pewnie i tak wszystko będzie się prezentować inaczej niż na YT...mam nadzieje ze o wiele lepiej
No wiec o to moja lista gadgetow....
SHOW OF FIREWORKS - JW408 EXCLUSIVE COLLECTION - JW401 BIG BANG MARS - JW07 x2 BIG BANG PLUTON - JW05 x2 EXCLUSIVE COLLECTION - JW2000 CUDAK BATTERY - JW25 x3 JW168 Imagine 35.00 PLN x2 CRAZY WHISTLING COMETS - JW31 TXB593 Brocade crown with blue stars P7550 HAWANA P7620 GREEN BLAST RED METEOR - SM9882 x2 TXB498 The Magic Key TXB611 - STARS RAIN JW4055 Mont Everest P7084 Black Mack P7050 Magma SM9858 Guliwer SM9880 Babel JW39NEW x2
Jeśli chodzi o pozycje po kilka szt to specjalnie brałem żeby właśnie można było coś skonstruować i połączyć....
Jeśli chodzi o lont to nie wiedziałem za bardzo ile zamówić (dopiero później dostałem podpowiedz) wiec wziąłem tak jakoś...najwyżej zostanie
lont 1cm/sek 2,5mm resztka sklepowa 5m lont 1cm/sek 2mm 17m lont szybki 10cm/sek 5m nie wiem czy sie przyda ale wziąłem wazie draki
Żeby nie było ze nic sam nie kombinuje to na sam koniec mojej zabawy chciałbym coś takiego...nie mam za wiele praktyki a nawet wcale ale myślę ze powinno byc ok
P7620 GREEN BLAST P7550 HAWANA TXB593 Brocade crown with blue stars EXCLUSIVE COLLECTION - JW401
Tak jak wspomniałem nie ma warunków żeby zmontować coś większego wiec chce stworzyć kilka mniejszych ciekawych kpl tak po 2-3 wyrzutnie i tu liczę już na wasza inwencje i wizje
Mam tez wielka prośbę jeśli chodzi już o stronę techniczna a mianowicie jak właśnie to połączyć żeby wszytko wystrzeliło w swoim momencie. Domyślam się, ze tu już chyba trzeba kombinować z długością lontu, ale to już dla mnie laika całkowita magia
Z góry dziękuje za wszelkie porady...będę naprawdę wdzięczny za wszelka pomoc.
Pytanie
markosz 0
No wiec już po zakupach.... nie sadziłem ze wybieranie fajerwerków możne być tak wciągające :mrgreen: Obejrzałem chyba wszystkie filmiki na YT spędziłem już nawet nie wiem ile godzin na przeglądaniu forum zapisywaniu rodzajów wyrzutni itd...
Mam wiec teraz wielka prośbę do bardziej doświadczonych w temacie "fajerwerkowania" o pomoc w poskladaniu tego wszystkiego w jakaś sensowna całość a dokładniej kilka całości, bo niestety nic większego nie mogę stworzyć....
Wybierałem to co mi się podobało najbardziej patrząc tylko na filmiki i czytając na forum co polecacie...
Może niektóre pozycje nie będą się wam wydawać trafione ale to był "moj pierwszy raz" no i ważne , ze mi się podoba :razz: W sumie na live pewnie i tak wszystko będzie się prezentować inaczej niż na YT...mam nadzieje ze o wiele lepiej
No wiec o to moja lista gadgetow....
SHOW OF FIREWORKS - JW408
EXCLUSIVE COLLECTION - JW401
BIG BANG MARS - JW07 x2
BIG BANG PLUTON - JW05 x2
EXCLUSIVE COLLECTION - JW2000
CUDAK BATTERY - JW25 x3
JW168 Imagine 35.00 PLN x2
CRAZY WHISTLING COMETS - JW31
TXB593 Brocade crown with blue stars
P7550 HAWANA
P7620 GREEN BLAST
RED METEOR - SM9882 x2
TXB498 The Magic Key
TXB611 - STARS RAIN
JW4055 Mont Everest
P7084 Black Mack
P7050 Magma
SM9858 Guliwer
SM9880 Babel
JW39NEW x2
Jeśli chodzi o pozycje po kilka szt to specjalnie brałem żeby właśnie można było coś skonstruować i połączyć....
Jeśli chodzi o lont to nie wiedziałem za bardzo ile zamówić (dopiero później dostałem podpowiedz) wiec wziąłem tak jakoś...najwyżej zostanie
lont 1cm/sek 2,5mm resztka sklepowa 5m
lont 1cm/sek 2mm 17m
lont szybki 10cm/sek 5m nie wiem czy sie przyda ale wziąłem wazie draki
Żeby nie było ze nic sam nie kombinuje to na sam koniec mojej zabawy chciałbym coś takiego...nie mam za wiele praktyki a nawet wcale ale myślę ze powinno byc ok
P7620 GREEN BLAST
P7550 HAWANA
TXB593 Brocade crown with blue stars
EXCLUSIVE COLLECTION - JW401
możne tez coś takiego będzie ciekawe
CRAZY WHISTLING COMETS - JW31
JW168 Imagine 35.00 PLN x2
Tak jak wspomniałem nie ma warunków żeby zmontować coś większego wiec chce stworzyć kilka mniejszych ciekawych kpl tak po 2-3 wyrzutnie i tu liczę już na wasza inwencje i wizje
Mam tez wielka prośbę jeśli chodzi już o stronę techniczna a mianowicie jak właśnie to połączyć żeby wszytko wystrzeliło w swoim momencie.
Domyślam się, ze tu już chyba trzeba kombinować z długością lontu, ale to już dla mnie laika całkowita magia
Z góry dziękuje za wszelkie porady...będę naprawdę wdzięczny za wszelka pomoc.
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi